Εισπράκτορας μπράβων ένα από τα θύματα στη Ν. Σμύρνη: Έπεσαν 7 σφαίρες σε 4 δευτερόλεπτα (vid)

Newsroom
Κυκλώματα της νύχτας βλέπουν οι αστυνομικοί πίσω από το μαφιόζικο «χτύπημα» το βράδυ της Κυριακής (18/12) στη Νέα Σμύρνη.

Σοκ προκάλεσε το διπλό φονικό ενός 41χρονου και ενός 44χρονου αλβανικής καταγωγής από μασκοφόρο εκτελεστή το βράδυ της Κυριακής (18/12) στη Νέα Σμύρνη, με την αστυνομία να βλέπει ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο δράστης δεν δίστασε να ανοίξει πυρ σε κεντρική καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και μάλιστα σε ώρα αιχμής, την ώρα που στο κατάστημα υπήρχαν ανυποψίαστοι πολίτες. Μάλιστα, ακριβώς μπροστά από το σημείο της εκτέλεσης βρίσκεται παιδική χαρά.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο πιστολέρο να πλησιάζει τα τραπέζια της καφετέριας και να ρίχνει 7 πυροβολισμούς μέσα σε μόλις 4 δευτερόλεπτα, με κινήσεις που δείχνουν επαγγελματία του είδους. Ο 41χρονος σκοτώθηκε ακαριαία με 3 ή 4 πυροβολισμούς και ο 44χρονος κατέληξε αργότερα.

Από τα πυρά του δράστη τραυματίστηκε και μια γυναίκα 35 ετών η οποία μεταφέρθηκε, ευτυχώς χωρίς να απειλείται η ζωή της, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Η γυναίκα πιθανότατα δέχτηκε την τελευταία σφαίρα, η οποία την πέτυχε στην κοιλιά.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Η αστυνομία κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Αυτό δείχνει και η μαφιόζικη εκτέλεση των θυμάτων. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας νεκρός ήταν γνωστός ως «ο εισπράκτορας». Κι αυτό διότι φέρεται να εισέπραττε τα χρήματα από την προστασία που πουλούσε σε μαγαζιά στην Νέα Σμύρνη το κύκλωμα στο οποίο που συμμετείχε. Η αστυνομία αναζητά τον εκτελεστή και εξετάζει αν ενήργησε μόνος ή εάν είχε και συνεργό.

Η αστυνομία πιστεύει πως εάν υπήρχε συνεργός, τότε αυτός πιθανότατα καθόταν στην καφετέρια και ειδοποίησε τον δολοφόνο πότε ήταν κατάλληλη στιγμή να έρθει και να εκτελέσει τους δύο άνδρες.

Τις επόμενες μέρες σύμφωνα με την αστυνομία, αναμένεται και κάποια «απάντηση» από την πλευρά των θυμάτων είτε στην Ελλάδα είτε στην Αλβανία.

Ο 41χρονος που έχασε τη ζωή του ακαριαία φαίνεται πως είναι ο πρώτος της συμμορίας που πουλά προστασία στα μαγαζιά, ενώ ήταν γνωστή φυσιογνωμία στην περιοχή που βρίσκονται τα μαγαζιά στη Νέα Σμύρνη.