Η Mastercard ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με τη Skroutz

Newsroom
Η Mastercard ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με τη Skroutz
Στόχος της συνεργασίας είναι να προσφέρει περισσότερα προνόμια στους κάτοχους καρτών Mastercard® για τις αγορές τους μέσα από το μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα.

Η Mastercard και η Skroutz ανακοινώνουν τη στρατηγική συνεργασία τους, η οποία έχει στόχο την παροχή μοναδικών προνομίων στους κατόχους καρτών Mastercard, προσφέροντάς τους ακόμα περισσότερες δυνατότητες για τις αγορές τους στο Νο 1 marketplace στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, θα απολαμβάνουν ειδικά οφέλη κατά τις αγορές τους σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων από την πλατφόρμα της Skroutz.

Συγκεκριμένα από τις 5 έως τις 25 Δεκεμβρίου, οι καταναλωτές που θα κάνουν τις αγορές τους με κάρτα Mastercard από την κατηγορία Gaming του Skroutz, θα κερδίζουν αυτόματα κουπόνι αξίας 10 ευρώ για τις επόμενες αγορές τους με κάρτα Mastercard σε οποιαδήποτε κατηγορία της πλατφόρμας, αξίας 50 ευρώ και άνω.

Η συνεργασία εγκαινιάστηκε στις 18 Νοεμβρίου με μία καμπάνια «Buy Now Pay Later», κατά την οποία οι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας Mastercard έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αγορές αξίας άνω των 100 ευρώ από την πλατφόρμα της Skroutz, με έως 12 άτοκες δόσεις.

Η Mastercard ενώνει τις δυνάμεις της με τη Skroutz, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της για τη διαμόρφωση μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας με εταιρείες με ηγετική θέση στην αγορά, με σταθερή επιδίωξη τη συνεχή αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των κατόχων καρτών της, μέσα από την παροχή αποκλειστικών προνομίων. Η πλατφόρμα της Skroutz, με περισσότερους από 8 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα, 3.5 εκατομμύρια καταχωρημένους λογαριασμούς καταναλωτών, περισσότερους από 12.000 συνεργαζόμενους εμπόρους και περισσότερα από 7 εκατομμύρια διαθέσιμα προϊόντα, αποτελεί για τη Mastercard ένα στρατηγικό συνεργάτη στο πεδίο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο Παναγιώτης Πολύδωρος, Country Manager της Mastercard, για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα ανέφερε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη στρατηγική μας συνεργασία με τη Skroutz, το Νο 1 marketplace στην Ελλάδα και τις νέες δυνατότητες που μας προσφέρονται, για να παρέχουμε συνεχώς προστιθέμενη αξία στους κατόχους των καρτών μας. Οι κάτοχοι καρτών Mastercard αποκτούν πλέον, αποκλειστικά προνόμια σε μία πλατφόρμα – ηγέτη στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα, με τεράστια γκάμα προϊόντων από πολλές κατηγορίες, “ξεκλειδώνοντάς” νέες δυνατότητες για τις αγορές τους».

Ο Κώστας Κοντογιάννης, CFO της Skroutz ανέφερε σχετικά: «Πρωταρχικός σκοπός μας είναι να προσφέρουμε μια τέλεια online shopping εμπειρία στον καταναλωτή μέσα από τις υπηρεσίες μας. Με τη συνεργασία αυτή κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε περισσότερους τρόπους πληρωμής στους χρήστες μας, προνόμια μέσα από κάθε μας συνεργασία αλλά και να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες ώστε να απολαμβάνουν ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές.»