Εντυπωσιακές μάχες μεταξύ Autobots, Decepticons, Maximals και Predacons στο πρώτο trailer του Transformers: Rise of the Beasts

Παύλος Παπαπαύλου
Εντυπωσιακές μάχες μεταξύ Autobots, Decepticons, Maximals και Predacons στο πρώτο trailer του Transformers: Rise of the Beasts
Η νέα ταινία έρχεται με πολλούς νέους πρωταγωνιστές.

Οι μάχες μεταξύ Autobots και Decepticons συνεχίζονται στο κινηματογραφικό πανί και η νέα live-action ταινία της Paramount φέρνει στο προσκήνιο και κάτι από Beast Wars.

Η νέα ταινία θα βάλει στο παιχνίδι τους Maximals και Predacons, transformers που θυμίζουν ζώα και στη σκηνοθετική καρέκλα βρίσκεται ο Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ.

Η ιστορία της νέας ταινίας περιστρέφεται γύρω από τους Νόα (Άντονι Ράμος) και Έλενα (Ντομινίκ Φίσμπακ), οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο της μάχης ανάμεσα τις δύο πλευρές.

Ως συνήθως, οι ήρωες δεν γνωρίζουν για τους Cybertronians που βρίσκονται κρυφά στη Γη και στην πορεία ανακαλύπτουν μαζί την παρουσία και των Maximals και Predacons.

Οι Autobots προσπαθούν για άλλη μια φορά να σώσουν τον πλανήτη από την καταστροφή και οι μάχες δείχνουν πως θα είναι και πάλι εντυπωσιακές. Στην ταινία συμμετέχουν ακόμη οι Τόμπι Νουίγκε, Πίτερ Ντίνγκλέιτζ, Λίζα Κόσι, Τζον ΝτιΜάτζιο, Ντέιβιντ Σόμπολοφ, Μικαέλα Ροντρίγκες, Πιτ ΝΤέιβιντσον και Κρίστο Φερνάντεζ.

Το Transformers: Rise of the Beasts θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Ιουνίου 2023.