Γαβαλάς: «Για μένα δεν υπάρχει φύλο, έχω αγαπήσει πολύ τις γυναίκες και έχω φάει χυλόπιτα από άνδρα» (vid)

Newsroom
Γαβαλάς: «Για μένα δεν υπάρχει φύλο, έχω αγαπήσει πολύ τις γυναίκες και έχω φάει χυλόπιτα από άνδρα» (vid)
Για τα δυο φύλα και την μόδα μίλησε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Night Out» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του.

Η εκπομπή θα προβληθεί απόψε (1/12), ωστόσο στο «Mega Καλημέρα» προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα στο οποίο ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρεται στα δύο φύλα και τον χώρο της μόδας.

«Σου είπα και πάλι, για μένα δεν υπάρχει φύλο. Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από άντρας τους και έχω φάει χυλόπιτα από άντρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του», είπε αρχικά.

«Δεν μου λέει τίποτα αυτό και δεν έχω καμία ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ. Όταν το σεξ είναι ελεγμένο, "νηστικό", την ημέρα και όχι στο σκοτάδι και με αλκοόλια το γουστάρω και δεν με ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα δεν θα έβγαινα ποτέ να πω, "παιδιά εγώ είμαι καραστρέιτ, βγάζω το χέρι έξω από το παράθυρο, φτύνω στον δρόμο λέω άντε ρε μ@@@@@ κάθε δυο λέξεις. Και αυτό δεν μου αρέσει αλλά και ο γκέι άνθρωπος άντρας ή γυναίκα που βγαίνει και λέει ότι "είμαι έτσι και απελευθερώνομαι", πάλι δεν μου αρέσει», τόνισε.

«Όπως το plus size, το ανορεξικό κλπ και όλα αυτά, μέχρι ένα σημείο είναι σαφώς αποδεκτά για μένα. Όταν όμως ουρλιάζουν δεν τα μπορώ...», συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.