Μπέος: «Διαφωνώ με την αύξηση του μισθού του δημάρχου...»

Newsroom
Μπέος: «Διαφωνώ με την αύξηση του μισθού του δημάρχου...»
Ο δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε ότι κανείς από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του δε θα λάβει την αντιμισθία των πενήντα ευρώ.

Την διαφωνία του με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο προβλέπει αύξηση στους μισθούς των δημάρχων και αντιμισθία ύψους 50 ευρώ ανά συνεδρίαση στους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, εξέφρασε ο Αχιλλέας Μπέος, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr.

Ο Δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Astra:

«Διαφωνώ με την αύξηση του μισθού των δημάρχων. Εγώ κλήθηκα να προσφέρω, όχι να οικονομήσω. Ας λύσει η κυβέρνηση τα προβλήματα των πολιτών. Αν δε μπορεί κάποιος ας μη βάλει υποψηφιότητα. Γιατί να αυξηθεί ο μισθός δηλαδή; Ας δώσει λύση στα προβλήματα των πολιτών το Υπουργείο και όχι στα προβλήματα των δημάρχων.

Εγώ έμαθα ποιος είναι ο μισθός, έβαλα υποψηφιότητα. Δε με πίεσε κανείς. Μόνος του κατεβαίνει κάποιος. Κι έρχεσαι μετά που εκλέγεσαι και ζητάς αυξήσεις;».

Παράλληλα, ο κ. Μπέος ξεκαθάρισε ότι κανείς από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του δε θα λάβει την αντιμισθία των πενήντα ευρώ, με απόφαση που θα ληφθεί σήμερα στην συνεδρίαση της Ομάδας πλειοψηφίας πριν το δημοτικό συμβούλιο. «Θα τα προσφέρουμε στους πολίτες. Κανείς δε θα δεχθεί να τα πάρει», επισήμανε ο δήμαρχος.