Η πτήση παραλίγο να αποβεί μοιραία για 74χρονο στην Κρήτη

Newsroom
Η πτήση παραλίγο να αποβεί μοιραία για 74χρονο στην Κρήτη
Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του ένας 74χρονος επιβάτης πτήσης από τη Θεσσαλονίκη στην Κρήτη.

Μια μεγάλη ταλαιπωρία στην πτήση από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο, που λίγο έλειψε να στοιχίσει την ζωή σε έναν 74χρονο επιβάτη, όπως περιγράφουν οι συγγενείς του.

Πρόκειται για τον άνδρα για τον οποίο κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε από το αεροδρόμιο στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Cretalive μέλος της οικογένειας, ο 74χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες να ταξιδέψει στο Ηράκλειο προκειμένου να μεταφερθεί σε Κέντρο Αποκατάστασης.

Μάλιστα έγιναν ειδικές συνεννοήσεις με την αεροπορική εταιρεία, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς προβλήματα και με όλα όσα θα χρειαζόταν στην διάρκειά του, όπως για παράδειγμα παροχή οξυγόνου.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζει η οικογένεια, η ταλαιπωρία τους άρχισε ήδη από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου υπήρξε καθυστέρηση μιας ώρας, μέχρι να μπορέσει να μπει στο αεροπλάνο ο άνδρας και να ξεκινήσει το ταξίδι.

Στην διάρκεια της πτήσης φέρεται να υπέστη ένα λιποθυμικό επεισόδιο, το οποίο ήταν και αυτό που προκάλεσε την κινητοποίηση στο αεροδρόμιο «Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.

Και εκεί όμως, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συγγενείς του 74χρονου, υπήρξε καθυστέρηση αντιμετώπισης του περιστατικού από την γιατρό του αεροδρομίου, καθώς - όπως υποστηρίζουν - είχαν πρώτα βγει όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους.

Και μπορεί η ζωή του 74χρονου, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Νοσοκομείο, να μην διατρέχει κίνδυνο, η οικογένεια του άνδρα αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά τόσο κατά της αεροπορικής εταιρείας όσο και κατά των υπευθύνων του αεροδρομίου «Καζαντζάκης».