5+1 λόγοι που κάνουν τη LEROY MERLIN το Νο1 προορισμό για τη Black Friday και το σπίτι!

Newsroom
5+1 λόγοι που κάνουν τη LEROY MERLIN το Νο1 προορισμό για τη Black Friday και το σπίτι!
Έχουμε φτάσει μόλις δύο μέρες πριν τη Black Friday, την ημέρα που όλοι περιμένουμε για να κάνουμε αγορές τις οποίες μπορεί και να αναβάλουμε όλο τον υπόλοιπο χρόνο, για να κερδίσουμε από τις απίστευτα χαμηλές τιμές της.

Τα πιο πολλά καταστήματα έχουν αρχίσει εδώ και μέρες τις εκπτώσεις ενόψη της Black Friday, γι’ αυτό και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε ήδη τις αγορές μας. Στην περίπτωση που δεν έχεις ψαχτεί αρκετά για το πού θα κάνεις φέτος τα ψώνια σου, θα σου προτείναμε να μην αφήσεις τη φρενίτιδα της Black Friday να σε συνεπάρει… κάναμε εμείς την έρευνα αγοράς για εσένα και καταλήξαμε στο εξής πόρισμα: οι Black Friday προσφορές της LEROY MERLIN την κάνουν το Νο1 προορισμό για είδη σπιτιού για πολλοστή φόρα! Ακολουθούν 5 λόγοι που θα πείσουν κι εσένα να πας μόνο LEROY MERLIN την Black Friday 2022…

Λόγος #1: Βρίσκεις κλιματιστικά & αφυγραντήρες σε ασυναγώνιστες Black Friday προσφορές!

....

Ο πρώτος λόγος που κέρδισαν το ενδιαφέρον μας τα deals της LEROY MERLIN είναι οι εκπληκτικές Black Friday προσφορές σε είδη θέρμανσης και συγκεκριμένα σε κλιματιστικά και αφυγραντήρες, συσκευές που είναι χρήσιμες για κάθε σπίτι αλλά και γραφείο, όλες τις εποχές του χρόνου! Μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να επωφεληθείς από τις τιμές της LEROY MERLIN, μιας και σίγουρα δεν θα βρεις καλύτερες πουθενά, σε καμία άλλη εκπτωτική περίοδο!

Λόγος #2: Έχεις στη διάθεσή σου είδη μπάνιου και κουζίνας σε Black Friday τιμές!

....

Ο δεύτερος λόγος που τα Black Friday deals της LEROY MERLIN τράβηξαν την προσοχή μας είναι οι εκπτώσεις σε είδη ανακαίνισης μπάνιου και κουζίνας όπως έπιπλα μπάνιου, νιπτήρες, ντουζιέρες, προστατευτικά μπανιέρας, αλλά και μπαταρίες κουζίνας, νεροχύτες και φίλτρα νερού. Επίσης, επειδή η LEROY MERLIN είναι πάντα στο πλευρό σου όσον αφορά την ανακαίνιση των χώρων του σπιτιού, θα βρεις Black Friday deals και σε πλακάκια που είναι κατάλληλα να θεωρηθούν πλακάκια μπάνιου και κουζίνας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πλακάκια δαπέδου αλλά και τοίχου. Αν η οικονομική, μερική ή και ολική ανακαίνιση των χώρων σου δεν είναι λόγος να πας μόνο LEROY MERLIN φέτος την Black Friday τότε δεν ξέρουμε ποιος είναι!

Λόγος #3: Ανανεώνεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου με δεκάδες προϊόντα σε προσφορά!

....

Ένας ακόμη λόγος που σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα φέτος να προτιμήσεις τη LEROY MERLIN για τις Black Friday αγορές σου, είναι οι ανεπανάληπτες προσφορές που θα βρεις σε είδη διακόσμησης όπως είναι οι κουρτίνες. Ακόμη, θα βρεις δυνατές εκπτώσεις και σε φωτιστικά όπως φώτα και λάμπες LED, πάνελ LED και προβολείς εξωτερικού χώρου. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από είδη για την ανακαίνιση του σπιτιού, η LEROY MERLIN κάνει Black Friday deals και για προϊόντα τα οποία θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τους χώρους άμεσα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις μεγάλες παρεμβάσεις!

Λόγος #4: Κάνεις τις εργασίες που χρειάζεται το σπίτι και ο κήπος σου οικονομικά, με εργαλεία σε Black Friday τιμή!

....

Επίσης, ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που πιστεύουμε ότι όλα οδηγούν στη LEROY MERLIN φέτος τη Black Friday, είναι οι πρωτοφανείς προσφορές που συναντήσαμε στα εργαλεία και συγκεκριμένα στα ηλεκτρικά εργαλεία της! Μιας και τα ηλεκτρικά εργαλεία είναι από τα προϊόντα που δεν θεωρούνται και πολύ φθηνά, θεωρούμε πως είναι ευκαιρία να αποκτήσεις αυτές τις ημέρες δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας και γωνιακούς τροχούς σε μοναδικές τιμές!

Ακόμη, παίζουν και προσφορές σε μηχανοκίνητα εργαλεία κήπου όπως αλυσοπρίονα και θαμνοκοπτικά, για σένα που αγαπάς τον κήπο σου θες να τον φροντίζεις χειμώνα καλοκαίρι! Επίσης, ανάμεσα στα Black Friday deals της LEROY MERLIN θα βρεις και ευκαιρίες σε σκάλες, ένα προϊόν που είναι απαραίτητο για κάθε σπίτι προκειμένου να κάνεις τις εργασίες σου με ευκολία αλλά και ασφάλεια!

Λόγος #5: Παίζουν ακόμη και έπιπλα κήπου, ανεμιστήρες και ψησταριές σε Black Friday προσφορά!

....

Ο επιπλέον λόγος που οι Black Friday προσφορές της LEROY MERLIN μας κλέβουν την καρδιά, είναι πως εκτός από όλα τα deals που έχουμε ήδη αναφέρει, συναντήσαμε και το εξής καταπληκτικό: για τη Black Friday 2022 βλέπουμε στη LEROY MERLIN και προσφορές σε καλοκαιρινά είδη σπιτιού!

Αν ρίξεις λοιπόν μια ματιά στα Black Friday deals της, θα ανακαλύψεις έπιπλα κήπου, όπως τραπέζια και σαλόνια κήπου και ψησταριές, όπως ψησταριές υγραερίου και ψησταριές κάρβουνου σε εκπληκτικές προσφορές! Αυτό σημαίνει ότι μπορείς από τώρα να φτιάξεις τον κήπο των ονείρων σου και μάλιστα σε τιμές που πραγματικά σε συμφέρουν!

Με τέτοια Black Friday SUPER DEALS θα θες να πας μόνο LEROY MERLIN!

....

Τον bonus λόγο για να πας φέτος τη Black Friday μόνο LEROY MERLIN στον φυλάξαμε για το τέλος… κι αυτός δεν είναι άλλος παρά ο εξής: εκτός από όλα αυτά τα εκπτωτικά προϊόντα που έχουμε παραθέσει παραπάνω, θα βρεις και προϊόντα με τη σήμανση SUPER DEALS που πρακτικά είναι επιπλέον προσφορές για τα μέλη του LEROY MERLIN club! Το μόνο λοιπόν πρακτικά που έχεις να κάνεις είναι μια σύντομη εγγραφή και θα μπορείς κι εσύ έπειτα να επωφεληθείς των SUPER DEALS της LEROY MERLIN στην Black Friday 2022!