Devolo WiFi 6 Repeater 5400 και WiFi 6 Repeater 3000: Νέες προσιτές προτάσεις για δικτύωση του σπιτιού (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Devolo WiFi 6 Repeater 5400 και WiFi 6 Repeater 3000: Νέες προσιτές προτάσεις για δικτύωση του σπιτιού (vid)
Δύο νέες συσκευές από την Devolo για το έξυπνο σπίτι.

Η Devolo έχει μακρά πορεία στο χώρο των έξυπνων συσκευών δικτύωσης που σας επιτρέπουν να μοιράσετε με τον πλέον αποδοτικό τρόπο τη σύνδεση του σπιτιού σας σε κάθε δωμάτιο και κάθε τετραγωνικό του. Τα νέα repeaters της εταιρείας είναι τα Devolo WiFi 6 Repater 5400 και Devolo WiFi Repeater 3000.

Το σημαντικότερο από όλα είναι πως φέρουν τεχνολογίες που δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα σε παρόμοιες συσκευές της εταιρείας. Οι δύο συσκευές μπορούν να δημιουργήσουν ένα ενιαίο δίκτυο Mesh και είναι εξοπλισμένες με WiFi 6 για ταχύτητες 5400Mbps και 3000Mbps αντίστοιχα.

Η προσθήκη τους σε ένα δίκτυο γίνεται μέσα από ένα απλό app, έτσι ώστε ακόμη και άνθρωποι που δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο θέμα να μην αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα. Μάλιστα, προσφέρονται και τόσο αναλυτικές οδηγίες που μπορούν να βελτιώσουν το τελικό αποτέλεσμα σε εντυπωσιακό επίπεδο.

Τα δύο repeaters έχουν ακόμη θύρες Gigabit Ethernet είτε για να μπορέσετε να συνδέσετε συσκευές που δεν υποστηρίζουν WiFi, είτε για να τα παραμετροποιήσετε ως access points. Η προστασία του δικτύου που δημιουργείται είναι 128-bit AES με πρωτόκολλο WPA3.

Συνολικά, οι δύο συσκευές της Devolo λειτουργούν τέλεια για να καλύψετε όλο το χώρο του σπιτιού σας με το σήμα. Το Devolo WiFi 6 Repater 3000 πωλείται στα 99 ευρώ και το Devolo WiFi 6 Repater 5400 στα 149 ευρώ και προσφέρουν και τα δύο από 3 χρόνια εγγύηση και υποστήριξη.