Φρίκη στη Βρετανία: Άνδρας ντύθηκε γυναίκα και επιχείρησε να βιάσει σκύλο

Newsroom
Φρίκη στη Βρετανία: Άνδρας ντύθηκε γυναίκα και επιχείρησε να βιάσει σκύλο
Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι στη Βρετανία άνδρα ο οποίος, αφού ντύθηκε γυναίκα, επιχείρησε να κάνει σεξ με έναν σκύλο.

Ένας άνδρας στη Βρετανία προκάλεσε την απόλυτη οργή με τις σοκαριστικές και απάνθρωπες πράξεις του.

Πρόκειται για τον Πίτερ Λέργουιλ, που φυλακίστηκε για 12 εβδομάδες, αφού πιάστηκε επ’ αυτοφόρω να ασελγεί πάνω σε άτυχο σκυλάκι. Το κατοικίδιο έχει επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του και είναι καλά στην υγεία του.

Αφού συνελήφθη, ο 30χρονος παραδέχθηκε την φρικιαστική πράξη. Το μικρόσωμο σκυλί διακομίστηκε σε κτηνίατρο, όπου και διαπιστώθηκε ότι, ευτυχώς, δεν είχε υποστεί κάποιον τραυματισμό παρά τις αγριότητες του άνδρα.

Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι το περιστατικό συνέβη στο Hurstpierpoint του Δυτικού Σάσεξ, από όπου κατάγεται ο Λέργουιλ. Στον άνδρα απαγορεύθηκε το να κατέχει ή να έχει τον έλεγχο σκύλου για πέντε χρόνια, ενώ έχει επίσης εγγραφεί στο μητρώο των σεξουαλικών παραβατών για το ίδιο χρονικό διάστημα.

«Ο Λέργουιλ κατηγορήθηκε και προφυλακίστηκε αμέσως μετά τη σύλληψή του, όπου στη συνέχεια πέρασε ένα σύντομο χρονικό διάστημα στη φυλακή, ενώ μπορούσε να επαληθευτεί μια διεύθυνση όπου δεν θα είχε πρόσβαση σε κανένα ζώο. Αφέθηκε ελεύθερος με υπό όρους εγγύηση από τα δικαστήρια εν αναμονή της δίκης, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 30χρονος άλλαξε την παραδοχή του ως ένοχος. Τα ιατροδικαστικά δείγματα που ελήφθησαν κατά την αξιολόγηση του σκύλου ενίσχυσαν την υπόθεση ότι υπήρξε σεξουαλική δραστηριότητα με το ζώο», ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Φέτος τον Ιούνιο επίσης, ένας άλλος άνδρας από την Αγγλία, ο 56χρονος Ντιν Μπιρ, κατέγραψε τον εαυτό του να κακοποιεί σεξουαλικά το κατοικίδιό του, πριν στείλει το βίντεο σε άλλο άτομο μέσω του Facebook Messenger.