Άγριος καυγάς με μπουνιές έξω από μπαρ της Κοζάνης: Στο νοσοκομείο αυτός που πήγε να τους χωρίσει

Newsroom
Άγριος καυγάς με μπουνιές έξω από μπαρ της Κοζάνης: Στο νοσοκομείο αυτός που πήγε να τους χωρίσει
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πρόκειται για ένα από τα πλέον σοβαρά περιστατικά καυγά που έχουν σημειωθεί στην πόλη της Κοζάνης τα τελευταία χρόνια.

Συμπλοκή μεταξύ ενός 40χρονου και ενός άλλου άντρα ηλικίας περίπου 30-35 ετών σημειώθηκε το πρωί (04:30) του Σαββάτου μέσα αλλά και έξω από νυχτερινό μαγαζί της Κοζάνης.

Όπως σημειώνει το kozanimedia.gr, ξεκίνησε διαπληκτισμός για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη αναστάτωση στο χώρο και στη συνέχεια ο άγριος καυγάς να μεταφέρεται εκτός του καταστήματος.

Μάλιστα, ένας άντρας ηλικίας 30-35 ετών περίπου προσπάθησε να χωρίσει τους εμπλεκόμενους αλλά δέχθηκε μπουνιά και χτύπησε πέφτοντας, για να καταλήξει, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Αρχικά εκφράστηκαν φόβοι για την κατάσταση της υγείας του, αλλά, ευτυχώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, πρόκειται για ένα από τα πλέον σοβαρά περιστατικά καυγά νεαρών που έχουν σημειωθεί στην πόλη της Κοζάνης τα τελευταία χρόνια.