Η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ ήταν ένα από τα κορίτσια του «Deal or No Deal» (vid)

Newsroom
Η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ ήταν ένα από τα κορίτσια του «Deal or No Deal» (vid)
Η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι είναι ευγνώμων για τη δουλειά αυτή αλλά ένιωθε ότι την εκτιμούσαν μόνο για την «ομορφιά και όχι για το μυαλό» της.

Την αποκάλυψη ότι ήταν ένα από τα κορίτσια στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι «Deal or No Deal»- το οποίο προβαλλόταν και εδώ στην Ελλάδα- έκανε στο τελευταίο της podcast στο Spotify, η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία τότε προσπαθούσε να καταξιωθεί στο χώρο της υποκριτικής, ανέφερε στο «Breaking Down the Bimbo» που κυκλοφόρησε μαζί με την Πάρις Χίλτον, ότι είναι ευγνώμων για τη δουλειά αυτή αλλά ένιωθε ότι την εκτιμούσαν μόνο για την «ομορφιά και όχι για το μυαλό» της.

«Ήμουν πραγματικά ευγνώμων ως ηθοποιός που έκανε οντισιόν και πήρε την δουλειά. Μπορούσα να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Είχα εισόδημα, ήμουν μέλος της Ένωσης, είχα ασφάλιση υγείας, ήταν υπέροχα», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε σε 34 επεισόδια του «Deal or No Deal» του NBC το 2006-2007 και αποχώρησε στα μέσα της σεζόν. Στη συνέχεια έπαιξε τον ρόλο της Rachel στο "Suits" που ήταν και η σειρά που την έκανε γνωστή.

«Δεν μου άρεσε το πώς με έκανε να αισθάνομαι (στο τηλεπαιχνίδι), δηλαδή όχι έξυπνη. Κατέληξα να εγκαταλείψω το σόου. Ήμουν κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που “αντικειμενοποιούνταν” στη σκηνή. Δεν μου άρεσε να νιώθω ότι αναγκάζομαι να είμαι όλο μόστρα και ελάχιστη ουσία. Και έτσι ένιωθα εκείνη την εποχή που με υποβάθμιζαν στη λέξη bimbo», είπε χαρακτηριστικά.