Η απάντηση του Χάρη Ρώμα για τη φωτογραφία με τον 53χρονο: «Τέρας και σάτυρος» (vid)

Newsroom
Την οργή του για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης που καταγγέλλει η 12χρονη στα Σεπόλια εξέφρασε ο Χάρης Ρώμας, οποίος έτυχε να έχει φωτογραφηθεί με τον 53χρονο κατηγορούμενο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και αθλητισμού Αττικής, Χάρης Ρώμας μίλησε στο Live News για την φρικτή υπόθεση του βιασμού 12χρονης από τον 53χρονο άντρα στον Κολωνό.

«Τέρας» και «σάτυρο» τον χαρακτήρισε ο γνωστός ηθοποιός στις δηλώσεις του ενώ σημείωσε πως ο λόγος που βγήκε να τοποθετηθεί δημοσίως είναι επειδή ορισμένοι επιλέγουν να κάνουν «αντιπολίτευση» για το γεγονός ότι έχει φωτογραφηθεί μαζί του.

«Άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται φίλοι ή επιδεικνύουν έναν τεράστιο θαυμασμό για το καλλιτεχνικό ή πολιτικό πρόσωπο σου, έρχονται και γίνονται αυτοκόλλητοι» εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας πως δεν τον γνώριζε προσωπικά τον 53χρονο και δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί του και προφανώς δεν είναι φίλος του.

Στη συνέχεια περιέγραψε τη συνάντησή τους σε ένα εστιατόριο όπου εκεί ο 53χρονος εκδήλωσε τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του ηθοποιού.

«Είναι ένα τεράστιο θέμα και κάποια στιγμή όλοι πρέπει να πάρουμε θέση για κάτι τόσο τρομακτικό είναι η ευκαιρία όλων μας να βροντοφωνάξουμε καταδίκη για τους σάτυρους, για τους προαγωγούς και κυρίως για τους παιδεραστές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.