Με τα συμπληρώματα διατροφής της EthicSport κάθε ρεκόρ είναι έτοιμο να «σπάσει»

Newsroom
Με τα συμπληρώματα διατροφής της EthicSport κάθε ρεκόρ είναι έτοιμο να «σπάσει»
Γιατί οι σπουδαίες επιδόσεις χρειάζονται και σπουδαίους συμμάχους.

Για έναν επαγγελματία αθλητή ή ακόμα και κάποιον που ασχολείται ερασιτεχνικά με ένα άθλημα, η προπόνηση αποτελεί το βασικό συστατικό της επιτυχίας του. Η καθημερινή βελτίωση των επιδόσεών του όμως είναι κάτι που απαιτεί εξατομικευμένη θρέψη του σώματος μέσω της διατροφής.

Πολλές φορές οι βιταμίνες, οι πρωτεΐνες και τα θρεπτικά συστατικά που παίρνουμε από το φαγητό δεν αρκούν για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Έτσι, ο ρόλος των συμπληρωμάτων διατροφής είναι ιδιαίτερα σημαντικός, προκειμένου το σώμα μας να αποκτήσει τη δύναμη για να «σπάσει» ένα ακόμη ρεκόρ.

Αυτό ακριβώς έχουν ως στόχο τους οι άνθρωποι της EthicSport. Η κορυφαία εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας έχει ως πρωταρχικό σκοπό της την αυστηρά επιστημονική προσέγγιση των αθλητικών δραστηριοτήτων, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση των παράνομων πρακτικών που ρυπαίνουν τον κόσμο του αθλητισμού τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Η αποτελεσματικότητα, η ασφάλεια, η υψηλή αφομοιωσιμότητα και η εξαιρετική γεύση των προϊόντων, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που την καθιστούν το κορυφαίο brand αθλητικής διατροφής στην Ευρώπη. Επίσης, για τα προϊόντα EthicSport χρησιμοποιούνται αποκλειστικά οι καλύτερες πρώτες ύλες και η παραγωγή τους γίνεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής.

....

Η σύνθεση κάθε προϊόντος είναι μοναδική και εγγυάται κορυφαίες επιδόσεις κατά την διάρκεια της προπόνησης και των αγώνων. Αφετηρία της έχει την προσεκτική εξέταση της ανάλογης επιστημονικής βιβλιογραφίας προκειμένου η συγκεκριμένη λειτουργία του να σέβεται πλήρως το ανθρώπινο σώμα. Άλλωστε, η συνεχής έρευνα της εταιρείας προσανατολίζεται σε νέα προϊόντα τα οποία θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των αθλητών.

Παράλληλα, χάρη στο μεγάλο εύρος συνεργασιών της EthicSport με επαγγελματικές ομάδες, αθλητικές ομοσπονδίες, ιατρικό προσωπικό και πανεπιστήμια αυξάνεται συνεχώς η εμπειρία της, μιας και ζει την καθημερινότητα των αθλητών από μέσα.

Τα συμπληρώματα διατροφής της EthicSport έχουν αναπτυχθεί για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών και όλων όσων αγαπούν την άσκηση, με ιδιαίτερη έμφαση στα αθλήματα αντοχής. Από ηλεκρολύτες και πρωτεΐνες, μέχρι energy boosters, η EthicSport εστιάζει τόσο στην πρετοιμασία, όσο και στο μπουστάρισμα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά και στην αποθεραπεία μετά από αυτόν. Aξίζει τέλος να σημειωθεί πως κάθε προϊόν ελέγχεται προληπτικά από ανεξάρτητα εργαστήρια Δημόσιας Υγείας και υποβάλλεται σε μικροβιολογικές και αντί-ντόπινγκ εξετάσεις οι οποίες αποδεικνύουν ότι το προϊόν συμμορφώνεται με τις υγειονομικές απαιτήσεις και τους κανονισμούς της WADA.

Πολλά προϊόντα της EthicSport είναι πιστοποιημένα χωρίς γλουτένη και η σφραγίδα στη συσκευασία τους εγγυάται την απουσία της. Για να γνωρίσετε περισσότερο την εταιρεία, αλλά και τα προϊόντα της μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα, καθώς και το eshop της.