Ιλένια Ουίλιαμς: «Έχω πάνω μου κομμάτι από την τέφρα του μπαμπά μου» (vid)

Newsroom
Ιλένια Ουίλιαμς: «Έχω πάνω μου κομμάτι από την τέφρα του μπαμπά μου» (vid)
Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε για το πώς έζησε την απώλεια του πατέρα της και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ήταν προετοιμασμένη.

H Ιλένια Ουίλιαμς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Open «After Dark» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Αποκάλυψε πως έχει κρατήσει μέρος από την τέφρα του αείμνηστου τραγουδιστή και τόνισε ότι η αποτέφρωση και η τελετή που έκαναν ήταν απόφαση του πατέρα της που ήταν καθολικός.

Συγκεκριμένα προς το κλείσιμο της εκπομπής έδειξε το μενταγιόν που φορούσε στον λαιμό και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κι εγώ και τα αδέλφια μου τον έχουμε μαζί μας. Τον έχω εδώ σε ένα κομμάτι. Έχεις την επιλογή, άμα θέλεις, όταν γίνεται η αποτέφρωση να μπει μέσα σε κάποιο κόσμημα ένα κομμάτι της τέφρας και να τον έχεις μαζί σου. Όλοι επιλέξαμε από κάτι και τα αδέλφια μου και η μαμά μου και εγώ και τον έχω πάνω μου».

«Είναι πολύ όμορφο. Είμαι πάρα πολύ τυχερή, αισθάνομαι ευλογημένη που είχα αυτόν τον μπαμπά και θα τον έχω για πάντα αυτόν τον μπαμπά. Κάνω αυτό που μου έλεγε εκείνος και αυτό που μου λέει η καρδιά μου. Συνεχίζω την ζωή μου κανονικά σαν να είναι εδώ γιατί ξέρω ότι είναι εδώ. Οπότε δεν θα αλλάξει τίποτα».

«Εκτός του ότι θα μου λείπει το σώμα του, δεν μου λείπει τίποτα άλλο γιατί έχω τα λόγια του, έχω την σκέψη του, τον έχω εδώ. Ξέρω ότι είμαστε εδώ όλοι μαζί οπότε δεν θα αλλάξω τίποτα γιατί του το υποσχέθηκα. Του υποσχέθηκα ότι θα είμαι καλά και θα το κάνω» κατέληξε η Ιλένια Ούλιαμς.