Μυθική γκάφα από παρουσιαστή του BΒC: Αποκάλυψε κατά λάθος το μέρος που θα γίνει η Eurovision το 2023 (vid)

Newsroom
Προσεκτικοί τηλεθεατές εντοπίζουν το μέρος που θα γίνει η Eurovision, πριν το ανακοινώσει ο παρουσιαστής του BBC.

Ο Γκράχαμ Νόρτον, παρουσιαστής του BBC, υπέστη μια απίστευτη γκάφα, καθώς αποκάλυψε πρόωρα ποια πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου κέρδισε την υποψηφιότητά για τη διοργάνωση της Eurovision μπροστά σε εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές.

Πιο αναλυτικά, ο Νόρτον, ο οποίος παρουσίασε την κάλυψη του BBC, προσπάθησε να δημιουργήσει αγωνία στο κοινό, με τους τηλεθεατές να περιμένουν να δουν αν θα ήταν η Γλασκώβη ή το Λίβερπουλ, η πόλη θα φιλοξενήσει τη φετινή μουσική διοργάνωση.

Ο άτυχος παρουσιαστής προχώρησε στο άνοιγμα του ασημένιου φακέλου του πριν βγάλει μια κάρτα ,αλλά δε γνώριζε ότι στο πίσω μέρος της, αναγραφόταν η φράση «Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision, Ηνωμένο Βασίλειο, Λίβερπουλ 2023».

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να επισημάνουν το λάθος, με έναν να γράφει στο twitter:«Απίστευτες σκηνές κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της Eurovision, καθώς ο Graham Norton προσπαθεί να χτίζει λίγη ένταση και αγωνία πριν από τη μεγάλη αποκάλυψη... κρατώντας μια κάρτα που έγραφε "Λίβερπουλ 2023"»

Το διεθνές μουσικό σόου θα πραγματοποιηθεί στην Liverpool Arena, με αποκορύφωμα τον μεγάλο τελικό το Σάββατο 13 Μαΐου.

Η Eurovision διεξάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού η φετινή νικήτρια, η Ουκρανία, κρίθηκε ότι δεν μπορεί να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό λόγω της ρωσικής εισβολής.

Το Λίβερπουλ ετοιμάζεται για πολύμηνες εργασίες προκειμένου να διοργανώσει το «καλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ»