Πήγε να απαγάγει μαθήτρια έξω από σχολείο και τον κατέδωσαν οι ίδιοι οι γονείς του

Newsroom
Πήγε να απαγάγει μαθήτρια έξω από σχολείο και τον κατέδωσαν οι ίδιοι οι γονείς του
Η κοπέλα, πάνω στον αγώνα της για να απελευθερωθεί από τα χέρια του επίδοξου απαγωγέα της, τράβηξε τη μάσκα του και αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Από τους ίδιους του, τους γονείς την έπαθε ο 28χρονος Τζέιμς Γκέτλερ στο Κολοράντο, ο οποίος έκανε απόπειρα να απαγάγει μια μαθήτρια έξω από το σχολείο της στις 23 Σεπτεμβρίου!

Όπως αναφέρει η New York Post, η κοπέλα καθόταν στις σκάλες, όταν την πλησίασε ο 28χρονος και τη ρώτησε εάν είναι μαθήτρια του σχολείου. Στη συνέχεια κάθισε και αυτός δίπλα της στα σκαλιά, αλλά επειδή η κοπέλα άρχισε να φοβάται, οπότε σηκώθηκε και ξεκίνησε να περπατάει.

Τότε, ο Τζέιμς Γκέτλερ την άρπαξε από πίσω και την ακινητοποίησε τυλίγοντας τα χέρια του γύρω από τη μέση της. Η μαθήτρια ούρλιαξε για βοήθεια και ο 28χρονος της έκλεισε το στόμα με το χέρι του.

Η κοπέλα, πάνω στον αγώνα της για να απελευθερωθεί από τα χέρια του επίδοξου απαγωγέα της, τράβηξε τη μάσκα του και αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με αποτέλεσμα αυτός να φοβηθεί που τον είδε και να το βάλει στα πόδια.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που εξασφάλισε η αστυνομία φέρεται να δείχνουν τον Γκέτλερ αρχικά να απαγάγει το κορίτσι, ενώ στη συνέχεια φαίνεται που έχει αποκαλυφθεί τρέχοντας πίσω στο αυτοκίνητό του.

Οι Αρχές δημοσίευσαν τις φωτογραφίες του, προκειμένου να τους δώσει πληροφορίες όποιος γνώριζε τον 28χρονο άντρα για να φτάσει στη σύλληψή του.

Τρεις μέρες αργότερα, επικοινώνησαν με την αστυνομία οι ίδιοι οι γονείς του λέγοντας πως έχουν βάσιμες υποψίες πως πρόκειται για τον γιο τους. Τόσο από τα χαρακτηριστικά που είδαν, όσο και από το αυτοκίνητο.

Ο 28χρονος τελικά συνελήφθη στις 26 Σεπτεμβρίου έξω από ένα Home Depot και είναι υπό κράτηση στη φυλακή Άνταμς Κάουντρι.