Καίτη Φίνου: «Δεν είναι επιλογή μου που δεν βρίσκομαι πουθενά, γιατί είμαι των 80s; Γιατί είμαι χοντρή;» (vid)

Newsroom
Καίτη Φίνου: «Δεν είναι επιλογή μου που δεν βρίσκομαι πουθενά, γιατί είμαι των 80s; Γιατί είμαι χοντρή;» (vid)
Η ηθοποιός εξέφρασε το παράπονό της για το γεγονός ότι δεν έχει επαγγελματικές προτάσεις.

H Καίτη Φίνου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Γειά σου» στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε καθώς και στο γεγονός ότι δεν είναι επιλογή της να απουσιάζει από την τηλεόραση και αναρωτήθηκε γιατί.

Συγκεκριμένα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να κάνω περιοδεία και να βγω από την Αθήνα. Δεν μπορώ την Αθήνα, με έχει κουράσει... Όταν δεν δουλεύεις είναι και το οικονομικό. Χάνεις και την υγεία σου. Μαρία, δεν σε παίρνει μόνο από κάτω… Δεν θέλεις να κάνεις και μπάνιο… Υπάρχουν και μέρες.... Αυτό είναι κατάθλιψη απλά το είπα με άλλον τρόπο. Είμαι από τους ανθρώπους που ότι κι αν πω ότι μου συνέβη, για να δώσω μάθημα σε κάποιους άλλους, εμένα θα με προσπεράσουν. Τα λέμε δηλαδή τώρα μια χαρά και θα βγει μεθαύριο ένα όνομα που πουλάει τώρα και θα πουν, "πέρασε κατάθλιψη" και "πω, πω πω τι έγινε". Και να τα καλέσματα για να δουλεύουν σε εκπομπές για να συμμετέχουν να δουλεύουν και να για σίριαλ, ενώ εμένα με προσπέρασαν έτσι».

«Το ότι δεν βρίσκομαι πουθενά δεν είναι δική μου επιλογή και το ξέρουν όλοι! Το έχω πει, έχω κάνει και μόνη βίντεο στο Instagram… Παιδιά, εγώ εδώ είμαι! 33 σίριαλ έγιναν, 33! Γιατί; Είμαι των 80s; Γιατί; Θέλω να μάθω το γιατί απ’ όλους όσους παίζουν σε σίριαλ», τόνισε.

«Φορούσα βλεφαρίδες, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Φορούσα παγιέτες που ήταν η μόδα, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Ότι είμαι χοντρή. Μου το ‘χουν πει! Μου έχει πει γνωστός θεατρικός παραγωγός, "έτσι όπως έγινες τι να σε πάρω να σε κάνω"…Έτσι, λέει, με έμαθαν. Το έχω το ταπεραμέντο, το έχω τρομάρα μου αλλά δεν το βρίσκουν» πρόσθεσε, επίσης, η Καίτη Φίνου.