Στα μέσα Οκτωβρίου στην Ελλάδα το πρόγραμμα επιβραβεύσεων PlayStation Stars

Παύλος Παπαπαύλου
Έφτασε η ώρα να δούμε τι δώρα μπορούμε να συλλέξουμε από το gameplay μας.

Η Sony έχει μιλήσει εδώ και αρκετό καιρό για το πρόγραμμα επιβραβεύσεων PlayStation Stars που θέλει να φέρει στους παίκτες και πλέον έχουμε περισσότερα στοιχεία.

Όπως ανακοινώθηκε, η υπηρεσία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από σήμερα στην Ασία και την Ιαπωνία, ενώ στις 5 Οκτωβρίου ακολουθεί η Αμερική και στις 13 Οκτωβρίου η Ευρώπη και η Αυστραλία.

Η χώρα μας θα υποδεχτεί κανονικά στις 13 του επόμενου μήνα το PlayStation Stars που θα αποκαλύπτεται πλήρως μέσα από το επίσημο site ή τις σχετικές εφαρμογές για iOS και Android.

To μόνο που απαιτείται από τους χρήστες είναι να έχουν ενεργή συνδρομή PlayStation Plus, να είναι ενήλικοι και να παίζουν games. Κάθε μήνα θα υπάρχουν συγκεκριμένα challenges που θα επιβραβεύουν όσους πετύχουν τους στόχους.

Οι επιβραβεύσεις θα είναι δύο ειδών και θα χωρίζονται σε πόντους εμπειρίας και ψηφιακά αντικείμενα.

Οι πόντοι εμπειρίας θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και για αγορές μέσα από το PlayStation Store, ενώ τα ψηφιακά αντικείμενα θα αφορούν εικονικούς χαρακτήρες από αγαπημένα παιχνίδια που θα εμφανίζονται στο σχετικό app στη συλλογή του χρήστη.

Η Sony σημείωσε ειδικά για αυτά ότι δεν θα είναι της λογικής blockchain και δεν θα πωλούνται/ανταλλάσσονται. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο πως θα είναι αυτά τα συλλεκτικά αντικείμενα εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την υπηρεσία στο επίσημο ελληνικό site του PlayStation, εδώ.