Επιβάτης της American Airlines που φώναζε «εδώ μέσα έχει 10 δολοφόνους», δίνει μπουνιά σε αεροσυνοδό (vids)

Newsroom
Επιβάτης της American Airlines που φώναζε «εδώ μέσα έχει 10 δολοφόνους», δίνει μπουνιά σε αεροσυνοδό (vids)
Τρομερό επεισόδιο σε πτήση της American Airlines.

Χαμός έγινε σε πτήση της American Airlines, όταν ένας επιβάτης βάρεσε μπουνιά σε ανυποψίαστο αεροσυνοδό. Το επεισοδιακό περιστατικό συνέβη στην πτήση 377 από το Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο προς το αεροδρόμιο τους Λος Άντζελες, με τον δράστη- αφού δέθηκε από το πλήρωμα εν ώρα πτήσης- τελικά να συλλαμβάνεται και να αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 χρόνια.

Το περιστατικό φέρεται να ξεκίνησε όταν ο ύποπτος άρχισε να μουρμουρίζει ακατάληπτα για «δολοφόνους» στο αεροπλάνο με προορισμό την Καλιφόρνια, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες έλεγε πως «μέσα στο αεροπλάνο υπάρχουν 10 δολοφόνοι».

Σε εκείνο το σημείο, μια γυναίκα αεροσυνοδός απευθύνθηκε σε άνδρα αεροσυνοδό που πήγε να του κάνει συστάσεις. Οι δυο τους φαίνεται να ανταλλάσσουν λόγια σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα με τον άντρα αεροσυνοδό να ρωτά τον δυσαρεστημένο ταξιδιώτη, «με απειλείς;»

Στη συνέχεια ο αεροσυνοδός γυρίζει την πλάτη του και απομακρύνεται, αλλά ο επιβάτης τρέχει κατά πάνω του και του δίνει μπουνιά στην πλάτη. Ένα άλλο μέλος του πληρώματος σπεύδει να λάβει πλαστικές χειροπέδες για να του δέσουν τα χέρια.

Είναι ένα εργαλείο που μοιάζει με φερμουάρ και χρησιμοποιούν οι αεροπορικές εταιρείες για να κρατούν τους προκλητικούς επιβάτες.