Κόντρα μεταξύ Λιάγκα και Ζήνας: «Δεν κοιτάμε ποιος έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, δεν μας βλέπει κανείς» (vid)

Newsroom
Κόντρα μεταξύ Λιάγκα και Ζήνας: «Δεν κοιτάμε ποιος έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, δεν μας βλέπει κανείς» (vid)
Το σκηνικό με την δημοσιογράφο του Star στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη, εκνεύρισε τον Γιώργο Λιάγκα.

Ένταση το μεσημέρι της Πέμπτης στον αέρα του ΑΝΤ1, με αφορμή την εικόνα από την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη που έκαναν δηλώσεις φίλοι της.

Η δημοσιογράφος του Star που ήταν εκεί για την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, όποτε έπαιρνε το λόγο, έκανε αναφορά στο όνομα του καναλιού και της παρουσιάστριας, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Λιάγκα.

Το έκανε μια, το έκανε δύο, ε στην τρίτη δεν άντεξε και ξέσπασε: «Επιτρέψτε μου να πω κάτι με πολύ μεγάλη αγάπη, ως άνθρωπος που κάνω τηλεόραση κοντά στα 30 χρόνια. Σε τέτοιες στιγμές -και το λέω με αγάπη, δεν είναι μομφή σε κανέναν- όταν σεβόμαστε όλοι τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχει χαθεί που όλοι έχουμε κάνει συνεντεύξεις, δεν κοιτάμε ποιος έχει κάνει τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία και σε ποια εκπομπή μίλησε τελευταία και σε ποια εκπομπή μίλησε πρώτη. Είναι κοινές δηλώσεις και δεν πρέπει να λέμε η μία εκπομπή η άλλη.

Είναι πολύ μικρό να λέμε στην εκπομπή του Λιάγκα, στην εκπομπή της… Δεν είναι ωραίο. Μην το λέτε. Δεν είναι ποιος θα κάνει αύριο 1% παραπάνω. Βλέπετε, όλοι στο ίδιο ζουμί βράζουμε, μέχρι στιγμής ο κόσμος δεν βλέπει κανέναν. Εδώ σεβόμαστε έναν άνθρωπο, δεν κάνουμε ποιος έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου. Με αγάπη το λέω, αλλά δεν έγινε μία φορά. Και δεν είναι μομφή προς κανέναν, τους εκτιμώ όλους βαθύτατα και το έχω αποδείξει 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση. Συγγνώμη, αλλά…».