Βρέθηκαν οι νικητές του Mega Millions των 29 τζακ ποτ: Δεν θα πάρουν τελικά 1,3 δισ.

Newsroom
Βρέθηκαν οι νικητές του Mega Millions των 29 τζακ ποτ: Δεν θα πάρουν τελικά 1,3 δισ.
Οι δύο τυχεροί αγόρασαν μαζί το δελτίο και αποφάσισαν να μοιραστούν τα κέρδη, τα οποία θα είναι μειωμένα σε σχέση με ότι γνωρίζαμε.

Από τις 29 Ιουλίου στις ΗΠΑ έψαχναν να βρουν τον μεγάλο νικητή του Mega Millions, της λοταρίας με τα μεγάλη κέρδη που έβγαλε τυχερό μετά από 29 τζακ ποτ. Μόνο που όταν κλείστηκε το ραντεβού με το νομικό τμήμα, διαπίστωσαν πως τελικά δεν ήταν ένας, αλλά δύο...

Οι δυο τους αγόρασαν από ένα κατάστημα σε προάστιο του Σικάγο και συμφώνησαν πως αν κερδίσουν θα μοιραστούν τα κέρδη. Κάτι που τελικά έγινε, με μία διαφορά σε σχέση με ότι θα περιμέναμε.

Δεν θα πάρουν τα 1,3 δισεκατομμύρια που μοίραζε η κλήρωση, αλλά 780 εκατομμύρια δολάρια, καθώς επέλεξαν να πάρουν... ντούκου όλο το ποσό, προκειμένου να το μοιραστούν αμέσως. Αν διάλεγαν να το πάρουν σε 30 ετήσιες δόσεις, τότε θα το έπαιρναν ολόκληρη και έτσι θα πάρουν από 390 εκατομμύρια ο κάθε ένας.

Ίσως επειδη φοβόντουσαν για το ενδεχόμενο να χαλάσουν οι σχέσεις τους στο μέλλον και να δημιουργηθεί πρόβλημα στην πληρωμή του ποσού που είχαν να λαμβάνουν. Όπως και να έχει όμως, το ποσό που θα πάρουν δεν είναι και μικρό...

Θυμίζουμε οτι από τις 15 Απριλίου μέχρι και τις 29 Ιουλίου στις κληρώσεις που γίνονταν, δεν έβγαινε νικητής, με αποτέλεσμα το ποσό να φτάσει σε τέτοια επίπεδα.