Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί: «Θα έρθουμε μέρα και δεν θα σας προστατέψουν τα αφεντικά σας» (vid)

Newsroom
Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί: «Θα έρθουμε μέρα και δεν θα σας προστατέψουν τα αφεντικά σας» (vid)
Η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας επαναλαμβάνει διαρκώς τις απειλές εναντίον της Ελλάδας.

Νέες απειλές για εισβολή στην Ελλάδα εκτόξευσε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, λέγοντας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι θα έρθουν μέρα, «για να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και τις ζωές μας».

«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Μητσοτάκης δήλωσε αντί τη νύχτα, να έρθουμε μέρα. Ευχαρίστως και τρέχοντας θα έρθουμε να καλύψουμε τη μέρα σας, σαν να είναι νύχτα, και να σας κάνουμε να ξεπληρώσετε για τις παρενοχλήσεις σας με το αίμα και και τις ζωές μας. Τότε δεν θα μπορέσουν να σας προστατέψουν ούτε τα αφεντικά σας ούτε οι συνεργάτες σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Μπαχτσελί μίλησε για «αρμενικές συμμορίες από τη μια, ελληνική γελοιότητα από την άλλη, τρομοκρατικές οργανώσεις κατά μήκος των νότιων συνόρων και παγκόσμιες πιέσεις», προλειαίνοντας το έδαφος στον Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Νέα Υόρκη και την Τρίτη θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Όμως, το προσκύνημα της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων στο μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων, στο Ερεβάν, αποτελεί ακόμη ένα πλήγμα -έστω και συμβολικό- στο γόητρο της Άγκυρας.