Ο Lionel Messi σού δίνει την καλύτερη ασίστ για να σκοράρεις στις καθημερινές σου συναλλαγές

Γιάννης Μπαϊρακτάρης
Ο Lionel Messi σού δίνει την καλύτερη ασίστ για να σκοράρεις στις καθημερινές σου συναλλαγές
Ο άνθρωπος των ασίστ, μπορεί να κάνει κι εσένα «υπερπαίκτη». Μάθε πώς και ετοιμάσου να κλείσεις θέση για να δεις από κοντά έναν αγώνα του UEFA Champions League στο εξωτερικό.

Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει συμπαίκτη τον Lionel Messi; Κάθε ποδοσφαιριστής, αλλά και κάθε προπονητής που σέβεται τον εαυτό του θα έπαιρνε χωρίς δεύτερη σκέψη τον Αργεντινό επιθετικό στην ομάδα του. Δεν είναι μόνο τα τα δεκάδες βραβεία και τρόπαια που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ή τα 687 γκολ που έχει πετύχει σε 821 επίσημους αγώνες με τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί.

Είναι επίσης το θέαμα που προσφέρει, το πάθος, οι ντρίμπλες, οι πάσες και η γενικότερη αύρα του μέσα στο γήπεδο. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου ξέρει πότε να σουτάρει, αλλά και πότε να «μοιράσει» τη μπάλα στους συμπαίκτες του. Αυτό το μαρτυρούν άλλωστε και οι 325 ασίστ που έχει «χαρίσει» μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Ένα νούμερο πραγματικά ασύλληπτο.

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουμε συνδέσει τον Lionel Messi με τα γκολ, ωστόσο ο Αργεντινός μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως ο «άνθρωπος των ασίστ». Και μάλιστα των ασίστ κάθε είδους, αφού εκτός από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, πλέον ως Mastercard Ambassador «μοιράζει» πάσες για να «σκοράρουμε» και στις καθημερινές μας συναλλαγές.

...

Βλέπεις, η Mastercard σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα ανοίγουν ένα νέο «παράθυρο» στον κόσμο του κορυφαίου επιθετικού του παγκόσμιου ποδοσφαίρου προσφέροντας στους φιλάθλους μοναδικές εμπειρίες και ξεχωριστά δώρα. Από τις 12 Σεπτέμβριου μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου έχοντας απλά στην κατοχή σου πιστωτική κάρτα Mastercard® από την Εθνική Τράπεζα αποκτάς πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό από τη ζωή του Messi και τη διαδρομή προς την κορυφή αν επισκεφτείς την ειδικά σχεδιασμένη σελίδα όπου θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις αποκλειστικά βίντεο από τη ζωή του Messi καθώς και άρθρα αναφορικά με τις κομβικές στιγμές στη ζωή του άσσου του ποδσφαίρου αλλά και ποικίλα κείμενα με ανεκτίμητες αθλητικές στιγμές και εμπειρίες, τα οποία έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τους Mastercard καρτούχους.

Νόμιζες πως τα δώρα τελειώνουν εδώ; Λοιπόν οχι! Χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα στις καθημερινές συναλλαγές σου μπορείς να διεκδικήσεις:

α) διπλά εισιτήρια για αγώνες του UEFA Champions League στο εξωτερικό και μάλιστα με τη διαμονή και τα αεροπορικά πληρωμένα αλλά και

β) ένα συλλεκτικό κουτί με μια υπογεγραμμένη φανέλα του Messi και άλλα μοναδικά αντικείμενα με την υπογραφή του τεράστιου επιθετικού.

....

Σε περίπτωση τώρα που δεν έχεις ακόμα πιστωτική κάρτα, δεν έχεις παρά να επιλέξεις σήμερα τη Mastercard απο την Εθνική Τράπεζα που ταιριάζει στις ανάγκες σου και να αρχίσεις να την χρησιμοποιείς καθημερινά έως και 13 Νοεμβρίου, προκειμένου να διεκδικήσεις ένα απο τα μοναδικά δώρα. Ανακάλυψε τις πιστωτικές κάρτες εδώ.

Γιατί εδώ που τα λέμε, καλές οι ασίστ του Lionel Messi μέσα στο γήπεδο, αλλά ακόμη καλύτερες αυτές που βγάζει έξω από αυτό. Και με συμπαίκτες τη Mastercard και την Εθνική Τράπεζα στην ομάδα σου αυτός ο αγώνας δεν χάνεται με τίποτα. Εσύ θα αφήσεις αυτή τη «μπαλιά» του Messi να περάσει ανεκμετάλλευτη;