Χούλιγκαν ο 22χρονος που πιάστηκε με εκρηκτικό μηχανισμό στο Περιστέρι: Το παρελθόν του

Newsroom
Χούλιγκαν ο 22χρονος που πιάστηκε με εκρηκτικό μηχανισμό στο Περιστέρι: Το παρελθόν του
Η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας έχει αναλάβει την υπόθεση του 22χρονου, ψάχνοντας να βρει ποιος θα μπορούσε να είναι ο στόχος του εκρηκτικού μηχανισμού.

Το... κουβάρι της σύλληψης ενός 22χρονου, τα ξημερώματα της Τρίτης, με μία σακούλα που είχε μέσα εκρηκτικό μηχανισμό, έχει αρχίσει να ξετυλίγει η Ελληνική Αστυνομία.

Όταν λοιπόν τσέκαραν τα στοιχεία του διαπίστωσαν πως πρόκειται για σεσημασμένο οπαδό μεγάλης ομάδας της Αθήνας που έχει απασχολήσει πρόσφατα τις αρχές.

Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο είχε συλληφθεί για επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό σε πολυκατοικία στο Ζωγράφου, η οποία είχε ως στόχο έναν αστυνομικό αλλά τελικά αστόχησε. Και αυτό γιατί είχε γίνει λάθος στο αριθμό της πολυκατοικίας.

Τώρα, ο νεαρός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, χθες τα ξημερώματα, να περπατά κρατώντας μια μεγάλη σακούλα που τους κίνησε την περιέργεια, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να τον ελέγξουν.

Μόλις αυτό έγινε διαπιστώθηκε πως μέσα είχε δύο μπιτόνια με βενζίνη, τα οποία είχαν πάνω τους γκαζάκια. Έτσι τον συνέλαβαν, σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο οι αρχές έχουν ψάχνουν να βρουν ποιος ήταν ο στόχος, καθώς υπάρχει έντονη ανησυχία για κλιμάκωση των οπαδικών επεισοδίων το επόμενο διάστημα.