Η ΖeniΘ δίνει ξανά τον ρυθμό στις καλοκαιρινές συναυλίες του Αντώνη Ρέμου

Newsroom
Η ΖeniΘ δίνει ξανά τον ρυθμό στις καλοκαιρινές συναυλίες του Αντώνη Ρέμου
Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στηρίζει για δεύτερη χρονιά σημαντικές καλλιτεχνικές διοργανώσεις και μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, έναν από τους αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής ανεβάζουν τη «Μουσική στο ΖeniΘ», μέσα από πέντε μοναδικές συναυλίες σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Μαζί του, ως special guest, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, μια από τις πιο σημαντικές φωνές της γενιάς της.

Επίσης, η ZeniΘ προσφέρει στο κοινό μέσα από διαγωνισμούς στις σελίδες της στο Facebook και το Instagram, εκατοντάδες εισιτήρια για όλες τις διοργανώσεις ενώ κατά τη διάρκεια των συναυλιών κληρώνει πλούσια δώρα για τους παρευρισκόμενους. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι δύο από τις πέντε συναυλίες στο Ηράκλειο Κρήτης (3/8) και στην Αθήνα (5/9), ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη (7/9), στη Λάρισα (8/9) και στην Πάτρα (14/9).

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Εμπορικός Διευθυντής της ZeniΘ, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για μία ακόμα χρονιά είμαστε δίπλα στο μουσικό κοινό και υποστηρίζουμε με όλη μας την ενέργεια τις καλοκαιρινές συναυλίες δύο κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, του Αντώνη Ρέμου και της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα απολαύσει αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι και υποσχόμαστε ότι η κορυφαία ομάδα ενέργειας της ΖeniΘ θα συνεχίσει να προσφέρει στο κοινό κορυφαίες μουσικές βραδιές».

σφγδγδ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedIn, Instagram και Twitter.

#ZeniΘ #KoryfaiaEnergeia #KoryfaiaOmada