Δύο συλλήψεις μετά την έκρηξη στο Καναλάκι της Πρέβεζας: Πατέρας τριών παιδιών ο ένας νεκρός (vid)

Newsroom
 Δύο συλλήψεις μετά την έκρηξη στο Καναλάκι της Πρέβεζας: Πατέρας τριών παιδιών ο ένας νεκρός (vid)
Ο 49χρονος αλλοδαπός που έχασε την ζωή του, είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να κάνει ηλεκτροσυγκόλληση και τότε είχε κινδυνεύσει να χάσει το μάτι του.

Συνελήφθησαν πριν από λίγο οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλάκι της Πρέβεζας καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης με το τραγικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr ένας 41χρονος Έλληνας πατέρας τριών παιδιών και ένας 49χρονος αλλοδαπός, είναι οι νεκροί από τη φονική έκρηξη σε μονάδα εκτροφής πέστροφας στην Πρέβεζα. Ένας επίσης 49χρονος που δούλευε μαζί τους, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και στη συνέχεια σε νοσοκομείο στα Γιάννενα, όπου οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

2

Οι τρεις εργάτες ανήκαν σε εξωτερικό συνεργείο και όχι στην επιχείρηση που εδρεύει στην Πρέβεζα. Πήγαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση υλικών σε φρεάτιο και πλέον οι Αρχές κάνουν έρευνα, για να διαπιστωθεί αν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα. Ήδη έχουν συλληφθεί ο 62χρονος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, μαζί με τον 39χρονο, που την ώρα του δυστυχήματος ήταν υπεύθυνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr o 49χρονος αλλοδαπός που έχασε την ζωή του, είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να κάνει ηλεκτροσυγκόλληση και τότε είχε κινδυνεύσει να χάσει το μάτι του. Ο ιδιοκτήτης της μονάδας του είχε κάνει παρατήρηση και τότε το θέμα είχε λήξει. Δυστυχώς το μεσημέρι δεν απέφυγε το μοιραίο.

2

Ο άτυχος άντρας που βλέπετε στην αρχική φωτογραφία, ήταν πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας 10, 6 και 5 ετών. Η σύζυγός του στο άκουσμα της τραγικής είδησης κατέρρευσε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από χρόνια, η 37χρονη είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τις δύο αδερφές της.

Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία, με τις Αρχές να προσπαθούν να διαπιστώσουν πώς προκλήθηκε η ισχυρή έκρηξη.