Η στιγμή που τουρίστας στην Βαρκελώνη παλεύει με ληστή που τον μαχαίρωσε στη μέση του δρόμου (vid)

Newsroom
Η στιγμή που τουρίστας στην Βαρκελώνη παλεύει με ληστή που τον μαχαίρωσε στη μέση του δρόμου (vid)
Ο κλέφτης έβγαλε μαχαίρι και του προκάλεσε τραύματα, τα οποία δεν απειλούν την ζωή του.

Ένας Βρετανός τουρίστας μαχαιρώθηκε ενώ προσπαθούσε να σταματήσει μια συμμορία τεσσάρων ληστών που του άρπαξαν την τσάντα στη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα, ο τουρίστας έπινε ποτό σε μια βεράντα στην Placa Sant Josep Oriol κοντά στη Las Ramblas όταν του πήραν την τσάντα.

Ο άνδρας έτρεξε πίσω από τους ληστές και κατάφερε να σταματήσει τον έναν ενώ οι περαστικοί παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι. Στη συνέχεια όμως ο κλέφτης έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο από την τσέπη του και προσπάθησε επανειλημμένα να τον μαχαιρώσει.

Ο Βρετανός δεν το κατάλαβε παρά μόνο όταν είδε τη λεπίδα μπροστά στο πρόσωπό του, οπότε τον άφησε να φύγει, για να σώσει την ζωή του, ωστόσο ο κλέφτης είχε προλάβει να τον τραυματίσει στην πλάτη.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει καταγραφεί από όσους ήταν μπροστά στο περιστατικό, φαίνεται η «μάχη» που έδωσε ο Βρετανός τουρίστας.

Ένας γενναίος περαστικός προσπάθησε επίσης να τον σταματήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Και οι τέσσερις ληστές συνελήφθησαν λίγο αργότερα. Ο Βρετανός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του.