Μια 22χρονη influencer παίρνει 10 χιλιάδες λίρες το μήνα ενώ ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο (vid)

Newsroom
Μια 22χρονη influencer παίρνει 10 χιλιάδες λίρες το μήνα ενώ ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο (vid)
Αυτή τη στιγμή έχει 139.000 followers και βγάζει 10.000 λίρες το μήνα.

Ένα ονειρικό σενάριο θα ήταν να πληρώνεσαι αδρά και παράλληλα να ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο και να κάνεις ό,τι θέλεις. Αλλά δεν είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο... ή μήπως είναι;.

Λοιπόν, αυτό το όνειρο είναι η πραγματικότητα μιας influencer καθώς άρχισε να πλασάρει τον εαυτό της στα social media ενώ σπούδαζε στο King's College του Λονδίνου και κατάφερε να ταξιδεύει όπου θέλει.

@louisetruman angles are everything on social media & ur appearance is the least interesting thing about you in real life 🌞🌞🌞 ily xx #bodypositivity #confidence ♬ youre welcome - 🍪

Η Louise Truman, όπως ονομάζεται, είπε: «Το να γίνω ταξιδιώτης ήταν εντελώς τυχαίο, αλλά κανείς γύρω μου δεν εξεπλάγη. Ήταν η καλύτερη απόφαση που είχα πάρει ποτέ».

Αυτή τη στιγμή έχει 139.000 followers και βγάζει 10.000 λίρες το μήνα. Όμως η αγάπη της για τα ταξίδια δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς σε ηλικία 13 ετών, συμμετείχε σε μια επιστημονική αποστολή στη Γροιλανδία.

@louisetruman how it started !! ✈️🥳🌻 #freebusinessclass #freeupgrade #solotravel #budgettravel #fyp ♬ original sound - IShowSpeed . Following

«Πήγα καθαρά για να μπορέσω να περάσω τρεις εβδομάδες με πεζοπορίες σε παγετώνες και σκαρφαλώνοντας βουνά», είπε.

Από τα ταξίδια ως έφηβη μέχρι το να γίνει influencer, η Louise απέκτησε δεξιότητες που αποδείχθηκαν ανεκτίμητες για τη νέα της καριέρα.

«Όσο σκληρή κι αν ήταν η πανδημία για μένα ψυχικά, δεν είχα ποτέ τέτοια ευκαιρία να επενδύσω στον εαυτό μου. Κατά τους πρώτους έξι μήνες του lockdown, δικτυώθηκα στο LinkedIn. Πήρα δύο νέα συμβόλαια μάρκετινγκ ελεύθερου επαγγελματία, έμαθα απίστευτα πράγματα από μέντορες και ξεκίνησα ένα πρόγραμμα για να βοηθήσω τους φοιτητές», ανέφερε η ίδια για την πορεία της καριέρας της.

Ωστόσο, η 22χρονη είδε το εισόδημά της να αυξάνεται ραγδαία από την στιγμή που τελείωσαν τα lockdown και ξεκίνησε ο κόσμος να επιστρέφει σε μια κανονικότητα.

«Δεν είχα ξαναδεί τόσα χρήματα στη ζωή μου», τόνισε.

@louisetruman i hope you don’t relate hahahah 🤣❤️‍🩹 #travelfail #travelreality #instavsreality #costarica #centralamerica #thailand #southeastasia #fyp #solotravel #budgettravel ♬ Devil Eyes - There I Ruined It

Στη συνέχεια, η Louise άρχισε να δημοσιεύει και στο TikTok και το εισόδημά της πλέον βασίζεται περισσότερο στη δημιουργία περιεχομένου, λαμβάνοντας σημαντικά ποσά από εταιρείες, ώστε να διαφημίσει προϊόντα τους.

«Ως influencer, τον περισσότερο χρόνο μου επικεντρώνομαι στη δημιουργία περιεχομένου. Κάνω μερικές προσφορές κάθε μήνα και επειδή πληρώνομαι τόσο καλά, δεν χρειάζεται να κάνω πολλά για να υπερβώ τα προηγούμενα επίπεδα εισοδήματός μου», εξήγησε.

«Είναι ήδη μια πολύ πιο ευτυχισμένη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα δω πού θα πάει τα επόμενα δύο χρόνια», τόνισε.