Δικηγόρος του 70χρονου στο Αλεποχώρι: «Δεν γνώριζε ότι πυροβόλησε παιδιά» (vid)

Newsroom
Δικηγόρος του 70χρονου στο Αλεποχώρι: «Δεν γνώριζε ότι πυροβόλησε παιδιά» (vid)
«Πρέπει να μπει στο χειρουργείο, πρέπει να κάνει κάποιες επεμβάσεις», ανέφερε η μητέρα ενός από τα παιδιά.

Ο δικηγόρος του 70χρονου που πυροβόλησε τα παιδιά στο Αλεποχώρι, μίλησε στην εκπομπή του Mega «LIVE NEWS», υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης του δεν γνώριζε ποιους πυροβόλησε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όπως τόνισε, ο 70χρονος δεν είχε οπτική επαφή με τους ανήλικους που εισήλθαν στην αυλή της οικίας του. «Δεν πυροβόλησε σε ευθεία βολή, είναι μακριά από την πραγματικότητα αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να μεταφέρω τη συντριβή του 70χρονου και τη μεγάλη συγγνώμη προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους» σημείωσε ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας, συμπληρώνοντας πως θα λάβει τη δικογραφία της υπόθεσης τη Δευτέρα το πρωί.

Σύμφωνα με τον κ. Γλύκα, ο 70χρονος στο παρελθόν έχει υποστεί άλλες τρεις επιθέσεις από άγνωστους ανθρώπους που του έχουν κλέψει αντικείμενα. Όπως ανέφερε «το έχει καταγγείλει στις Αρχές, αλλά νιώθει μόνος. Καταγγέλλει κάθε φορά την έλλειψη αστυνόμευσης».

Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν γνώριζε σε καμία περίπτωση ότι πρόκειται για παιδιά. «Νόμιζε ότι δέχεται επίθεση από κάποιους που θέλουν να τον κλέψουν ή να τον ληστέψουν» πρόσθεσε ο δικηγόρος του, υπογραμμίζοντας ότι η κυνηγετική καραμπίνα είναι νόμιμη και έχει σχετική άδεια.

«Όλα έγιναν μέσα στη σφαίρα ιδιοκτησίας του 70χρονου. Υπάρχει ένας τρίμετρος φράκτης, που σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι -που δεν γνωρίζει εκείνη την ώρα- έχουν μπει στην ιδιοκτησία του» κατέληξε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Τι λέει η μητέρα του του 14χρονου για την υγεία του

«Πρέπει να μπει στο χειρουργείο, πρέπει να κάνει κάποιες επεμβάσεις. Το έχει βρει σε κάποιο αριστερό σημείο, έχει πολλά σκάγια πάνω του, πρέπει να καθαριστεί. Βγήκε ο κύριος με την καραμπίνα και χτύπησε τα παιδιά. Χθες το βράδυ έγινε. Είναι σε αδιέξοδο το σπίτι, είναι δέκα σπίτια εκεί, όλοι είναι μια γειτονιά, ο ένας γνωρίζει τον άλλον. Αν ο κύριος αυτός έχει την τρέλα του, καλώς να τιμωρηθεί. Ήταν λίγο αντικοινωνικός, δε μιλούσε και πολύ με όλο τον κόσμο, μοναχικός τύπος», ανέφερε η μητέρα του 14χρονου, ενός εκ των δύο παιδιών, που πυροβολήθηκαν.