Άνδρας στην Γκάνα τραυμάτισε με μαχαίρι το γεννητικό του όργανο, ενώ ονειρευόταν ότι έκοβε κρέας (vid)

Newsroom
Άνδρας στην Γκάνα τραυμάτισε με μαχαίρι το γεννητικό του όργανο, ενώ ονειρευόταν ότι έκοβε κρέας (vid)
Ο ίδιος είπε πως δεν κατάλαβε πώς έγινε και πως σχεδόν κοιμόταν όταν το έκανε.

Ένα άνδρας στην Γκάνα, είχε μια οδυνηρή και τραυματική εμπειρία αφού έκοψε τα γεννητικά του όργανα, ενώ ονειρευόταν ότι έκοβε κρέας.

Συγκεκριμένα, ο Kofi Atta, ένας αγρότης από το Assin Fosum, ονειρευόταν πως μαγείρευε για την οικογένειά του και ότι έκοβε το κρέας μιας κατσίκας. Έτσι, μισοκοιμισμένος όπως ήταν, πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τα γεννητικά του όργανα.

Σύμφωνα με το GHOne TV, ξύπνησε σοκαρισμένος από τους έντονους πόνους που αντιμετώπιζε στο όσχεο του. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο όπου θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Ωστόσο, η επέμβαση θα πρέπει να γίνει στο Komfo Anokye Teaching Hospital αλλά ο Atta θα χρειαστεί να συγκεντρώσει και χρήματα για να νοσηλευτεί. Ωστόσο, παρά τη σοβαρότητα του τραύματός του, η ζωή του δεν είναι σε κίνδυνο.

Μιλώντας στο BBC Pidgin, είπε: «Αυτή τη στιγμή είμαι στο νοσοκομείο εδώ, μου κάνουν αγωγή, αλλά χρειάζομαι χειρουργική επέμβαση. Δεν έχω χρήματα και πρέπει να συγκεντρωθεί ένα ποσό ώστε να μπορέσω να ανταποκριθώ στα έξοδα του νοσοκομείου».

Ο Άττα είπε πως παραμένει μυστήριο για αυτόν το πώς έφτασε να έχει μαχαίρι στο χέρι του, καθώς είχε αποκοιμηθεί στην καρέκλα. «Είχα αποκοιμηθεί στην καρέκλα και ονειρευόμουν ότι έκοβα κρέας. Δεν θυμάμαι πώς πήρα το μαχαίρι, ακόμα κι εγώ είμαι μπερδεμένος».

Η σύζυγός του, Adwoa Konadu, ταξίδευε εκείνη την ώρα και επιστρέφοντας στο σπίτι βρήκε τον σύζυγό της να αιμορραγεί και να κρατάει το πέος του. Έσπευσε γρήγορα να του βρει μια πάνα για να μειώσει τη ροή του αίματος και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.