H Riot Games διοργανώνει το All Stars Adventure για το League of Legends στη Σίφνο

Παύλος Παπαπαύλου
H Riot Games διοργανώνει το All Stars Adventure για το League of Legends στη Σίφνο
Με influencers που θα δοκιμαστούν στο δημοφιλές game.

Η Riot Games ανακοίνωσε ένα ιδιαίτερο νέο event για το League of Legends στη Σίφνο με πρωταγωνιστές τους πιο διάσημους παίκτες της Ανατολικής Ευρώπης. Μετά από μια σειρά προκριματικών που θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο, έξι ομάδες από δημιουργούς περιεχομένου θα διαγωνιστούν σε ένα υβριδικό τουρνουά League of Legends και άλλων δραστηριοτήτων που θα μεταδίδονται ζωντανά από το Κυκλαδίτικο νησί για έξι μέρες.

Η φετινή πρώτη εκδοχή του All Stars Adventure διαθέτει πέντε εθνικά και ένα περιφερειακό προκριματικό τουρνουά, τα οποία θα λάβουν χώρα μεταξύ της 13ης Αυγούστου και της 21ης του ίδιου μήνα. Influencers από την Ελλάδα και την Κύπρο, την Τσεχία και τη Σλοβακία καθώς και τις Πολωνία, Ρουμανία και Ουγγαρία θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν απευθείας θέση μέσω των δικών τους εθνικών προκριματικών, ενώ οι υπόλοιπες χώρες με δικαίωμα συμμετοχής (Σλοβενία, Σερβία, Κροατία, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Λετονία, Λιθουανία και Εσθονία) θα λάβουν μέρος στο δικό τους περιφερειακό προκριματικό που θα κρίνει την 6η ομάδα των τελικών.

Το πρόγραμμα:
Qualifier #1 - 27 Αυγούστου
Qualifier #2 - 28 Αυγούστου
Qualifier #3 - 3 Σεπτεμβρίου
Qualifier #4 - 4 Σεπτεμβρίου

Η τελική φάση του πρώτου All Stars Adventure θα πραγματοποιηθεί σε μια βίλα στο νησί της Σίφνου από τις 21 έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Οι influencers θα πρέπει να δείξουν τις ικανότητες και τις γνώσεις τους όχι μόνο στο Summoner’s Rift αλλά και σε πραγματικές προκλήσεις.

Η καλύτερη ομάδα θα αναδειχθεί νικήτρια του φετινού All Stars Adventure και θα μοιραστεί τα “λάφυρα” της με τους followers της! Ο 5ος influencer για κάθε ομάδα θα επιλεχθεί με τη βοήθεια του κοινού από τις ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 5 έως 8 στα προκριματικά.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες και κάντε τώρα εγγραφή στο τουρνουά εδώ.