Huawei Watch GT3 Pro: Το καλό γίνεται καλύτερο

Παύλος Παπαπαύλου
Huawei Watch GT3 Pro: Το καλό γίνεται καλύτερο
H νέα πρόταση της Huawei έρχεται βελτιωμένη σε όλα τα επίπεδα.

Μπορεί τα «έξυπνα» ρολόγια να μην ήταν ο τομέας που επένδυσε πρώτη η Huawei στα προϊόντα που απευθύνονται σε καταναλωτές, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει αρκετό βάρος σε αυτά και τα μοντέλα της ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά. Κάπως έτσι ήρθε η ώρα για το Huawei Watch GT3 Pro, το νεότερο μοντέλο που ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη.

Για άλλη μια φορά έχουμε ένα προϊόν που απευθύνεται και στους λάτρεις των προϊόντων της κατηγορίας, αλλά και στους λάτρεις της γυμναστικής και της άσκησης (προσφέρει υποστήριξη για πάνω από 100 προγράμματα). Το ξεχωριστό του design και οι πολλές λειτουργίες θα το κάνουν σίγουρα προέκταση του χεριού σας. Το βάρος του ξεπερνάει για λίγο τα 50 γραμμάρια και συνολικά δεν βαραίνει καθόλου τον καρπό.

Η OLED οθόνη του είναι επίπεδη με τη σχετική προστασία του γυαλιού να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, ενώ περιμετρικά βλέπουμε δύο πλήκτρα για τις ρυθμίσεις. Η διαγώνιός της φτάνει στη 1.43 ίντσα και η ανάλυση στα 466x466 pixels με πυκνότητα 326ppi, κάτι που θα καταλάβετε και από τα πολλά διαθέσιμα watch faces που θα βρείτε για άμεση χρήση.

Το Huawei Watch GT3 Pro αντέχει για κατάδυση έως και τα 30 μέτρα, ενώ είναι πιστοποιημένο κατά IP68 και προσφέρει τη σχετική προστασία από νερό και σκόνη, για να το έχετε πάντα μαζί σας. Στην «καρδιά» του χτυπάει το HarmonyOS και όπως είναι φυσιολογικό, προσφέρει πρόσβαση στο Huawei AppGallery για εγκατάσταση εφαρμογών. Από πλευράς μετρήσεων, προσφέρει καταγραφή παλμών, θερμίδων και επιπέδου οξυγόνου στο αίμα.

Η μπαταρία του στην μεγάλη έκδοση φτάνει σε χωρητικότητα τα 292mAh και υπόσχεται αυτονομία άνω των 10 ημερών χωρίς… εκπτώσεις, βάζοντας για άλλη μια φορά δύσκολα στον ανταγωνισμό. Μία πλήρης φόρτιση απαιτεί σχεδόν 90 λεπτά, ενώ με μόλις 5 λεπτά στο ρεύμα εξασφαλίζετε σίγουρα μια μέρα λειτουργίας.

Το Huawei Watch GT3 Pro ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του και ανεβάζει επίπεδο σε όλες τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της σειράς. Αν μη τι άλλο, δείχνει πως η κινεζική εταιρεία έχει βρει το δρόμο της σε αυτό το επίπεδο και καταφέρνει κάθε χρόνο να μας προσφέρει και κάτι πιο εξελιγμένο.