Ξεχάστε τα screenshots στα μηνύματα μιας προβολής του WhatsApp

Παύλος Παπαπαύλου
Ξεχάστε τα screenshots στα μηνύματα μιας προβολής του WhatsApp
Η εφαρμογή ενημερώνεται, αναβαθμίζεται και διορθώνει αρκετά λάθη.

Η ομάδα του WhatsApp ανακοίνωσε σημαντικές αλλαγές και διορθώσεις που έρχονται σύντομα στην τελική έκδοση της εφαρμογής της.

Σε πρώτη φάση, οι χρήστες θα απολαύσουν τρία νέα βασικά χαρακτηριστικά. Το πρώτο από αυτά είναι η δυνατότητα να βγει κάποιος από ένα γκρουπ αθόρυβα και χωρίς να χρειάζεται να χαιρετήσει πρώτα τους πάντες, καθώς δεν θα ενημερώνεται κανείς για την κίνησή του αυτή πέραν των admins.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι η επιλογή που θα δίνεται στον χρήστη για να βλέπει αυτοί που θέλουν ότι είναι online. Μέσω μιας ειδικής ρύθμισης θα μπορεί να ορίσει να το βλέπουν οι επαφές του, οι επαφές του με κάποιες εξαιρέσεις ή και κανείς.

Τα δύο αυτά πρώτα χαρακτηριστικά θα εμφανιστούν σε όλους μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα. Το τρίτο χαρακτηριστικό ίσως αποδειχτεί και σωτήριο για κάποιους, καθώς αναβαθμίζει το μηχανισμό των μηνυμάτων μιας προβολής (View Once).

Βάσει αυτού, οι χρήστες έστελναν ένα μήνυμα που μετά την ανάγνωσή του εξαφανιζόταν, ωστόσο ο παραλήπτης μπορούσε να το κάνει screenshot.

Πλέον και αυτό θα αποτρέπεται, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακόμη πότε θα γίνει διαθέσιμο στους χρήστες.