Αλλάζουν τα δεδομένα στις υπηρεσίες video streaming: HBO Max και Discovery+ γίνονται ένα

Αλλάζουν τα δεδομένα στις υπηρεσίες video streaming: HBO Max και Discovery+ γίνονται ένα
Ανακοινώσεις από την Warner Bros. φέρνουν ένα νέο πακέτο μέσα στο 2023.

Το HBO Max αλλάζει μορφή και δεν θα είναι ποτέ ξανά στη σημερινή του μορφή.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε στο πλαίσιο της πρόσφατης ενημέρωσης για την πορεία των συνδρομητών της ότι σχεδιάζει να ενοποιήσει το HBO Max και το Discovery+ σε μία νέα ενιαία υπηρεσία που θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή στο καλοκαίρι του 2023.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν η νέα υπηρεσία θα ονομάζεται HBO Max ή θα έχει νέο όνομα, καθώς οι επικεφαλής σημείωσαν πως ακόμη ψάχνονται για το θέμα της αντιμετώπισης από μεριάς καταναλωτών.

Οι εξελίξεις αυτές έρχονται μετά και την ανακοίνωση απωλειών 3.42 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το δεύτερο τρίμηνο της εταιρείας και τις φήμες πως η Warner Bros. θα προχωρήσει σε περικοπές εξόδων της τάξης των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πάντως, αυτό που επιβεβαιώθηκε είναι πως η νέα υπηρεσία θα προσφέρει και ένα πιο φθηνό πακέτο με διαφημίσεις (σαν αυτό που έχει ανακοινώσει ήδη το Netflix), καθώς και πως ακυρώνονται δύο ταινίες που ήταν σε φάση παραγωγής, τα Batgirl και Scoob!

Μέσα σε όλα, αξίζει να σημειωθεί πως και προσφάτως αφαιρέθηκε αρκετό υλικό από την πλατφόρμα, ενώ ακούγεται πως ακόμη περισσότερο θα ακολουθήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.