Πέντε videogames ανεξάρτητων δημιουργών που αξίζει να δείτε τον Αύγουστο σε PS4 και PS5 (vids)

Παύλος Παπαπαύλου
Πέντε videogames ανεξάρτητων δημιουργών που αξίζει να δείτε τον Αύγουστο σε PS4 και PS5 (vids)
Γνωρίστε μερικές νέες κυκλοφορίες που αναμένεται να κάνουν επιτυχία.

Το καλοκαίρι δεν χαρακτηρίζεται από πολλές κυκλοφορίες τίτλων, καθώς οι εταιρείες προτιμούν να επενδύσουν περισσότερο στη διάθεση νέων games από τον Σεπτέμβριο κι έπειτα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν διάφορες ανεξάρτητες δημιουργίες που έρχονται σε PS4 και PS5 μέσα στο μήνα που διανύουμε και αξίζει να κερδίσουν μέρος από το χρόνο σας.

Το πρώτο από αυτά είναι το Gigabash, όπου και η ανθρωπότητα τα έχει κάνει μαντάρα και μια αρχαία απαγορευμένη τεχνολογία κάνει τέρατα να εμφανίζονται σε όλο τον πλανήτη. Κυκλοφορεί για PS4 και PS5 από τις 5 Αυγούστου.

Το δεύτερο είναι το Cult of the Lamb, όπου ένα πρόβατο σώζεται από έναν μυστηριώδη χαρακτήρα και πλέον καλείται να τον ακολουθήσει. Περιλαμβάνει στοιχεία χιούμορ και δράσης και θα είναι διαθέσιμο για PS4 και PS5 από τις 11 Αυγούστου.

Αν σας αρέσει το Skate, το Rollerdrome είναι το νέο παιχνίδι της Roll7, ομάδας που μας έχει χαρίσει το OlliOlli World. Βρισκόμαστε σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου και ο κόσμος χρειάζεται δραστηριότητες που θα του αποσπάσουν την προσοχή. Κυκλοφορεί για PS4 και PS5 στις 16 Αυγούστου.

Για τους λάτρεις του γκολφ, έρχεται στις 18 Αυγούστου το Cursed to Golf για να δοκιμάσει τις ικανότητές σας σε 18 διαφορετικές πίστες. Αναμένεται για PS4 και PS5.

Τέλος, το Inscryption έρχεται για όσους ενδιαφέρονται να αναζητήσουν την εξιλέωση μέσα από ένα παιχνίδι καρτών. Θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για το PS5.