Γκουαρντιόλα και άλλοι γνωστοί team managers στο FIFA 23 (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Γκουαρντιόλα και άλλοι γνωστοί team managers στο FIFA 23 (vid)
Η EA παρουσίασε ένα νέο video του FIFA 23 για το κομμάτι του Career Mode

Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Γκουαρντιόλα, Αντόνιο Κόντε και Στίβεν Τζέραρντ είναι μόλις λίγοι από τους team managers που θα μπορούν να διαλέξουν οι παίκτες στο FIFA 23.

Η EA Sports παρουσίασε μερικά ακόμη στοιχεία για το φετινό της videogame και μέσα σε αυτά είναι μια μεγαλύτερη ανάλυση στα του gameplay, αλλά και το Career Mode, μέσα από ένα νέο gameplay video με την ονομασία “Deep Dive”.

Το νέο Career Mode του FIFA 23 θα προσφέρει μια σειρά από τουρνουά και πρωταθλήματα, όπως τα UEFA Champions League, UEFA Europa League, Copa Libertadores, Premier League, Bundesliga και LaLiga Santander.

Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται τα Playable Highlights, όπου και θα μπορείτε να γίνεστε μέρος σημαντικών στιγμών σε αγώνες που έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S, ενώ θα διατεθεί και η Legacy Edition για το Nintendo Switch που θα περιλαμβάνει μόνο λίγες αλλαγές στα ρόστερ σε σχέση με το περσινό παιχνίδι.