Η Sony ανακοίνωσε περισσότερες επιλογές απεικόνισης για το PS5 και άλλα νέα χαρακτηριστικά

Η Sony ανακοίνωσε περισσότερες επιλογές απεικόνισης για το PS5 και άλλα νέα χαρακτηριστικά
Η ενίσχυση του PS5 συνεχίζεται μέσω ενός νέου update που έρχεται.

H Sony ανακοίνωσε μία νέα δοκιμαστική έκδοση λειτουργικού για το PS5, με την οποία οι παίκτες θα υποδεχτούν πολλά νέα και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Αυτά περιλαμβάνουν λίστες παιχνιδιών, αλλά -το σημαντικότερο- και δυνατότητα σύνδεσης σε ανάλυση 1440p που είναι αυτή που ζητούσαν και πολλοί gamers λόγω του ότι υποστηρίζεται από πολλά σύγχρονα gaming monitors.

Τα συμβατά παιχνίδια με αυτά τα νέα δεδομένα θα κάνουν scale down από τα δεδομένα του 4K για να διατηρούν πολλές βελτιώσεις στην εικόνα.

PS5

Σε ό,τι αφορά τις λίστες που η Sony ονόμασε “gamelists”, οι παίκτες θα μπορούν να φτιάχνουν στο κεντρικό μενού τις κονσόλας έως και 15 φακέλους, με τον κάθε ένα να μπορεί να περιλαμβάνει έως και 100 games.

Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι δυνατός ο διαχωρισμός των τίτλων, ενώ ένα παιχνίδι θα μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα σε παραπάνω από έναν φάκελο.

PS5

Ενίσχυση έχουμε και στον τομέα της επικοινωνίας με φίλους, καθώς πλέον θα μπορείτε να ζητάτε από συνδεδεμένους λογαριασμούς να μοιράζονται μαζί σας την οθόνη σας, να λαμβάνετε ταυτόχρονα ειδοποιήσεις από παιχνίδια, αλλά και να στέλνετε ηχητικά μηνύματα και αυτοκόλλητα μέσω του σχετικού app.

Η νέα ενημέρωση του λογισμικού θα διατεθεί σε μικρό αριθμό χρηστών και θα εμφανιστεί σε όλους μέχρι και το τέλος της χρονιάς.