Viber Pay: Ξεκινάει τη λειτουργία του στην Ελλάδα για πληρωμές και συναλλαγές

Viber Pay: Ξεκινάει τη λειτουργία του στην Ελλάδα για πληρωμές και συναλλαγές
Νέος τρόπος για ψηφιακές συναλλαγές μέσω της γνωστής εφαρμογής.

Άλλος ένας τρόπος για ψηφιακές πληρωμές και συναλλαγές είναι πλέον διαθέσιμος και στην Ελλάδα.

Ο λόγος για το Viber Pay, μία σχετική λειτουργία που προσφέρεται μέσα από τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και κλήσεων.

Μέσα από το περιβάλλον του app, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν χρήματα ο ένας στον άλλο μέσα από ένα ψηφιακό πορτοφόλι. Όπως σημειώνει η Rakuten, το Viber είναι εγκατεστημένο στο 91% των smartphones στη χώρα μας, άρα είναι αυτονόητο πως η νέα αυτή λειτουργία αφορά αρκετά μεγάλη μερίδα του κοινού.

Χρήματα μπορεί να προσθέσει ο χρήστης μέσα στο Viber Wallet του με χρεώσεις καρτών Mastercard και Visa, αλλά και των τοπικών τραπεζών.

Για τη λειτουργία των συναλλαγών, η Rakuten συνεργάστηκε με την Rapyd και έτσι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληρώσουν από πορτοφόλι Viber σε πορτοφόλι Viber, να μεταφέρουν χρήματα από και προς τραπεζικούς λογαριασμούς και να απολαύσουν εκπτώσεις και επιβραβεύσεις από συνεργάτες εντός και εκτός των συνόρων.

Πρώτο βήμα για όσους θέλουν να απολαύσουν αυτό το νέο χαρακτηριστικό είναι η ενεργοποίηση ενός κωδικού ασφαλείας ή μιας βιομετρικής αναγνώρισης.