Στρατάκης για σαγιονάρες: «Δέχτηκα και απειλές» (vid)

Newsroom
Στρατάκης για σαγιονάρες: «Δέχτηκα και απειλές» (vid)
Εξήγησε και τι ακριβώς συνέβη και εμφανίστηκε με την σαγιονάρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο βιολιστής Ιωάννης Στρατάκης, για τον οποίο έγιναν διάφορα σχόλια λόγω της εμφάνισής του στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο της Αποκαστάσης της Δημοκρατίας, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Alpha τώρα», ενώ απήγγειλε και στα Αρχαία Ελληνικά.

Όπως ανέφερε, «το πρωί που σηκώθηκα, κοιτάζω λίγο το email μου, χουζουρεύω και πηγαίνω για την δουλειά. Και έπεσε το μάτι μου στην φωτογραφία μου και λέω "τι έγινε εδώ;". Μετά άρχισα να διαβάζω και μου κράτησε μισή ώρα αυτό το πράγμα. Ήταν λίγο σοκαριστικό θα έλεγα. Με έπιασε τρεμούλα να πω την αλήθεια, υπήρχαν κυρίως αρνητικά σχόλια. Και λέω, ρε παιδιά εγώ τα έκανα όλα αυτά;», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια εξήγησε πως στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε ως μέλος της ορχήστρας και όχι ως καλεσμένος.

«Με το κλιμάκιο από την συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, είχαμε αναλάβει να επενδύσουμε μουσικά περίπου μισή ώρα από την εκδήλωση. Στον κήπο όλα αυτά, όταν φτάσαμε εκεί βεβαίως πήγαμε να κάνουμε την πρόβα μας. Αυτό γίνεται αρκετές ώρες πριν την εκδήλωση. Μετά το τεταρτάκι της δοκιμής δεν είχαμε τι να κάνουμε, να βγούμε έξω δεν γινόταν γιατί στην είσοδο γίνεται ο έλεγχος, είχαμε δώσει και τις ταυτότητες», ανέφερε.

Για τις σαγιονάρες τόνισε: «Παντρευόταν ένας φίλος και πήγαμε μετά στην παραλία ήπιαμε τον καφέ μας και έφυγα κι εγώ με την βερμούδα μου και την παντοφλίτσα μου. Από την παραλία πήγα στο προεδρικό μέγαρο. Μετά έβαλα την "στολή" μας να το πω έτσι. Και μένω στο Δήμο Μαραθώνα, αν φορούσα το κοστούμι και οδηγούσα μιάμιση ώρα δρόμο, με τόση ζέστη και κίνηση το Σαββατοκύριακο, μετά θα είχα ιδρώσει και είναι ενοχλητικό και δεν μπορείς να παίξεις».

«Η αλήθεια δέχτηκα και μερικές απειλές, ευτυχώς όχι πολλές. Βεβαίως ναι γιατί σου λέει δεν σέβεσαι το προεδρείο, δεν σέβεσαι την Δημοκρατία, τέλοσπαντων ντάξει, αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση», κατέληξε.