Οι ευρωπαϊκοί αγώνες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Newsroom
Οι ευρωπαϊκοί αγώνες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Οι στοιχηματικές επιλογές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τα μεγάλα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.

Σε ρυθμό ευρωπαϊκών υποχρεώσεων μπαίνουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης, με τον παλμό του Champions League και του Conference League να χτυπά στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν σήμερα την Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ αύριο ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Λέφσκι Σόφιας εκτός έδρας και ο Άρης υποδέχεται την Γκόμελ, για τη δεύτερη προκριματική φάση του Conference League.

δγδγ

Όπως εξηγεί ο κ. Δημήτρης Τζιμούρτος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Βέροια, οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο: «Κάθε φορά που υπάρχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια ελληνικών ομάδων το ενδιαφέρον αυξάνεται. Ο κόσμος γεμίζει το μαγαζί και απολαμβάνει μια εμπειρία που μόνο τα καταστήματα ΟΠΑΠ μπορούν να προσφέρουν. Οι επισκέπτες κάθονται με τις παρέες τους, συζητούν και παρακολουθούν τους αγώνες σε πολύ μεγάλες οθόνες, ενώ παράλληλα μπορούν να στοιχηματίζουν πριν και κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων».

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Τζιμούρτου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αϊβαλιού 2, στη Βέροια, αποτελεί συχνά την επιλογή των φίλων του ΠΑΟΚ και του Άρη για να παρακολουθήσουν τους αγώνες των ομάδων τους. «Το κατάστημά μας αποτελεί στέκι για αρκετούς φίλους του ΠΑΟΚ και του Άρη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν το επισκέπτονται φίλοι άλλων ομάδων. Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ πάντα έχουν την τιμητική τους σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ο κόσμος απολαμβάνει τους αγώνες σε ένα φιλικό περιβάλλον και περνάει ευχάριστα την ώρα του», σημειώνει ο κ. Τζιμούρτος.

Οι προσφορές του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών στα καταστήματα ΟΠΑΠ και για τους τρεις αγώνες των ελληνικών ομάδων. Ο κ. Τζιμούρτος εξηγεί: «Ο κόσμος έρχεται αρκετή ώρα νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων για να μελετήσει το κουπόνι και να επιλέξει από τις στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Οι διαθέσιμες αγορές είναι πάρα πολλές, όπως ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση, η πρώτη και η τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτέλεσμα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, η διαφορά νίκης και ο παίκτης που θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι. Αρκετοί από τους επισκέπτες του καταστήματός μας παρακολουθούν τους αγώνες και στοιχηματίζουν live κατά τη διάρκεια τους, είτε στον πάγκο εξυπηρέτησης, είτε στα μηχανήματα OPAPBET».

δγωδγ