Το ελληνικό videogame Westwood Shadows μπαίνει σε φάση early access (vid)

Το ελληνικό videogame Westwood Shadows μπαίνει σε φάση early access (vid)
Δοκιμάστε το από τώρα και στηρίξτε την προσπάθεια της RedSoup.

Η ομάδα της RedSoup ανακοίνωσε το Early Access release του Westwood Shadows στο Steam την 15η Ιουλίου 2022. Η εταιρία από την Κύπρο κρατάει την υπόσχεση που έδωσε για release μέσα στο καλοκαίρι του 2022 και μας παρουσιάζει ενα story trailer με τις πρώτες τοποθεσίες του παιχνιδιού.

Το Westwood Shadows είναι η πρώτη κυκλοφορία της RedSoup και έπειτα από 2 χρόνια development, το παιχνίδι είναι έτοιμο να βγει σε Early Access προς το κοινό. Η επιλογή για κυκλοφορία σε Early Access έγινε με σκοπό την επικοινωνία με τους παίκτες και προκειμένου να εξασφαλιστεί μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία.

Μέσα από το community page του Steam αλλά και τα social media και Discord server της RedSoup, η ομάδα θα δέχεται feedback και σχόλια για το παιχνίδι όπως και οποιαδήποτε παρατήρηση προβλήματος στο Westwood Shadows. To Ealy Access θα διαρκέσει έως το τέλος του 2022 / αρχές του 2023 οπού θα γίνει το επίσημο release του παιχνιδιού.

Στο Steam κυκλοφορεί ο δωρεάν πρόλογος του Westwood Shadows οπού μπορείτε να πάρετε μια εικόνα για το gameplay και τα γραφικά του παιχνιδιού. Στον πρόλογο επικρατεί το στοιχείο των γρίφων χωρίς μάχες ενώ στο full game υπάρχει μια ισορροπία από μάχες γρίφους και εξερεύνηση.

Παίξτε τον δωρεάν πρόλογο του παιχνιδιού εδω.