To Xiaomi Pay ήρθε στην Ελλάδα με τις κάρτες Mastercard της Alpha Bank!

Newsroom
To Xiaomi Pay ήρθε στην Ελλάδα με τις κάρτες Mastercard της Alpha Bank!
Τώρα, οι καταναλωτές θα έχουν περισσότερους τρόπους να πληρώνουν ανέπαφα, χάρη στο Xiaomi Pay, το νέο ψηφιακό πορτοφόλι που πρώτες φέρνουν στην Ελλάδα η Xiaomi σε συνεργασία με την Alpha Bank και τη Mastercard.

Η εποχή δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη, καθώς ειδικά τώρα το καλοκαίρι, όλοι θέλουμε να κινούμαστε ξέγνοιαστα και να κάνουμε τις συναλλαγές μας πιο εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας χρόνο για τις αγαπημένες μας δραστηριότητες.

Με αφορμή τον ερχομό του Xiaomi Pay, η Alpha Bank και η Mastercard προσφέρουν μοναδικά προνόμια στους κατόχους τους, οι οποίοι θα μπορούν να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές μέσα από το νέο Mi Smart Band 6 NFC, το activity tracker της Xiaomi (έκδοση με τεχνολογία NFC). Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτοι 1.000 που θα πραγματοποιήσουν αγορές άνω των 5€ με την Alpha Bank Mastercard κάρτα τους μέσω του νέου Mi Smart Band 6 NFC από 30 Ιουνίου έως και 28 Ιουλίου, θα κερδίσουν 10€.

Το λανσάρισμα της υπηρεσίας συνοδεύεται από μια ακόμα early bird προσφορά που θα τρέχει την ίδια χρονική περίοδο: Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το νέο Mi Smart Band 6 NFC, θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν δικό τους στην προνομιακή τιμή των 49€ από 59€!

Τι απαιτείται για να κάνω τις συναλλαγές μου μέσα από το Xiaomi Pay;

Κατ’ αρχάς, για να χρησιμοποιήσουμε το ψηφιακό πορτοφόλι Xiaomi Pay, αυτό που χρειαζόμαστε είναι να έχουμε το νέο Mi Smart Band 6 NFC και μία κάρτα Alpha Bank Mastercard. Από εκεί και πέρα, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να συνδέσουμε την κάρτα (ή τις κάρτες μας) στο app που συνοδεύει το Mi Smart Band 6 NFC, το Mi Fitness app - το οποίο λειτουργεί με οποιοδήποτε smartphone, Android ή iPhone (και όχι αποκλειστικά Xiaomi smartphone). Η προσθήκη της κάρτας γίνεται πολύ απλά ακολουθώντας τα απλά βήματα μέσω του Mi Fitness app.

...

Πώς πληρώνω ανέπαφα με το Mi Smart Band 6 NFC;

Η πληρωμή γίνεται όπως και με μια ανέπαφη φυσική κάρτα. Ο χρήστης θα πρέπει να έχει την οθόνη ενεργοποιημένη, να κάνει swipe για να εμφανιστεί η οθόνη NFC με την κάρτα που έχει επιλέξει και κατόπιν απλά να πλησιάσει την οθόνη του Mi Smart Band 6 NFC στο POS του καταστήματος. Αυτό είναι όλο. Πιο εύκολο και απλό δεν γίνεται!

Να επισημάνουμε πως οι πληρωμές μέσω τεχνολογίας NFC (Near Field Communication) είναι το ίδιο ασφαλείς όπως όταν πληρώνει κάποιος με τη φυσική κάρτα, ενώ ειδικά για το Mi Smart Band 6 NFC, το Xiaomi Pay λειτουργεί μόνο όταν φοριέται στον καρπό. Έτσι, αν ο κάτοχός του το βγάλει, η συσκευή θα κλειδώσει και απαιτείται PIN για να ξεκλειδώσει.

Ένα ψηφιακό πορτοφόλι στον καρπό σας

Πλέον ο περισσότερος κόσμος φορά ένα smartwatch ή smart band αντί για ένα κανονικό ρολόι. Οι συσκευές αυτές έχουν πολλαπλές λειτουργίες που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Εκτός από το να δείχνουν την ώρα, εμφανίζουν ειδοποιήσεις από το κινητό (μηνύματα κ.λπ), παρακολουθούν βήματα, αποστάσεις και γενικότερα, τη φυσική δραστηριότητα και ταυτόχρονα ελέγχουν τους καρδιακούς παλμούς και την ποιότητα του ύπνου. Τώρα, γίνονται και ψηφιακά πορτοφόλια, όπως και το Mi Smart Band 6 NFC το οποίο μας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνουμε τις αγορές μας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια αξιοποιώντας τα οφέλη της τεχνολογίας NFC μαζί με τις κάρτες Alpha Bank Mastercard. Καλώς ήρθατε στον κόσμο των ψηφιακών πληρωμών!