Autechre: Μια συναυλία στο απόλυτο σκοτάδι έρχεται στο Ηρώδειο!

Newsroom
Autechre: Μια συναυλία στο απόλυτο σκοτάδι έρχεται στο Ηρώδειο!
Πως είναι άραγε να ακούς μία ολόκληρη συναυλία μόνο με τα φώτα της πόλης;

Το μουσικό δίδυμο Autechre, οι θρύλοι της ηλεκτρονικής μουσικής πιστεύουν ακράδαντα πως «στο απόλυτο σκοτάδι, μπορείς να αισθανθείς καλύτερα τη μουσική». Αυτό θα μας αποδείξουν σε μία μυσταγωγική ατμόσφαιρα στο Ηρώδειο, στις 5 Ιουλίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Μία σπάνια και σίγουρα ιδιαίτερη εμφάνιση που αναμένεται να μείνει στην ιστορία της πόλης με τους Sean Booth και Rob Brown να «πειράζουν» την ηλεκτρονική μουσική από τα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Το βρετανικό δίδυμο με κάθε κυκλοφορία του προκαλεί επανάσταση στην ηλεκτρονική μουσική, επανεφευρίσκοντας και ορίζοντας συνεχώς εκ νέου το ίδιο του το δημιούργημα.

Autechre

Δεκαετίες μετά την πρώτη τους κυκλοφορία, εξακολουθούν να έχουν το δικό τους όραμα, τη δική τους αντίληψη και τους δικούς τους στόχους για την avant garde electronica και για την πρόοδο της δουλειάς τους.

Σε μία συναυλία που έτσι και αλλιώς χαρακτηρίζεται από το πρωτοφανές ατού του απόλυτου σκοταδιού, οι Autechre καλούν τους φίλους τους σε μία βραδιά που παρόμοιά της δεν έχει ξαναγίνει.