Μεγάλη ανατροπή για Novartis: Δεν παραπέμπονται τελικά Τουλουπάκη-Παπαγγελόπουλος

Newsroom
Μεγάλη ανατροπή για Novartis: Δεν παραπέμπονται τελικά Τουλουπάκη-Παπαγγελόπουλος
Τελικά οι παραπομπές του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της Ελένης Τουλουπάκη δεν έχουν σχέση με την υπόθεση Novartis.

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση Novartis... Χθες επιβεβαιώθηκε πως οι δημοσιογράφοι Γιώργος Βαξεβάνης, Γιάννα Παπαδάκου, Γιάννης Φιλιππάκη, Αλέξανδρος Τάρκας που είχαν βρεθεί κατηγορούμενοι, απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες, με τις πληροφορίες να μιλούν για παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της Ελένης Τουλουπάκη.

Μάλιστα το παραπάνω, αναφέρονταν και από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων όπως και από όλα τα ΜΜΕ, όμως τελικά το μεσημέρι της Παρασκευής, υπήρξε ανατροπή σχετικά με τους δύο τελευταίους.

Και αυτό γιατί οι υποθέσεις για τις οποίες παραπέμπονται δεν έχουν σχέση με την κεντρικό μέρος της υπόθεσης. Αμφότεροι, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, κατηγορούνται οτι δεν έστειλαν στην Βουλή τον φάκελο με τις καταγγελίες για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ενώ ο πρώην υπουργός παραπέμπεται στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήματος κατ΄εξακολούθηση για τις πιέσεις και παρεμβάσεις που άσκησε στους εισαγγελείς Ελένη Ράικου που είχε χειριστεί πριν την Ελένη Τουλουπάκη το φάκελο Novartis.