Within Temptation στο Gazzetta: «Επιστρέφουμε για να ροκάρουμε στην πανέμορφη Ελλάδα»

Within Temptation στο Gazzetta: «Επιστρέφουμε για να ροκάρουμε στην πανέμορφη Ελλάδα»
Οι ροκ θρύλοι Within Temptation επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Οι βασιλιάδες των dark ύμνων επιστρέφουν για να παίξουν αγαπημένα κομμάτια αλλά και τον καινούργιο τους δίσκο Resist, στην Τεχνόπολη Αθηνών στις 22 Ιουλίου.

Με 6 άλμπουμ στο ενεργητικό τους και με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 3,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως οι Within Temptation με τους Sharon Den Adel και Robert Westerholt στο τιμόνι, αποτελούν μια από τις διασημότερες μπάντες του συμφωνικού metal.

withintemptation

Το συγκρότημα έχει παίξει ως headliner για τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ, από τα Download, Hellfest και Wacken Open Air έως το Graspop, και το Woodstock Poland ενώ πρόσφατα «άνοιγαν» τις συναυλίες των μυθικών Iron Maiden.

To gazzetta.gr μίλησε με την Sharon Den Adel, λίγες εβδομάδες πριν το ταξίδι τους στην Ελλάδα:

- Μετά από πολλές αναβολές, οι Within Temptation είναι και πάλι σε περιοδεία. Πως αισθάνεστε που γυρνάτε όλη την υφήλιο μετά από τόσο δύσκολες εποχές;

Σαν μια ανάσα φρέσκου αέρα! Μου έλειψε, όπως και σε όλους. Είναι η αίσθηση της ελευθερίας!

- Τι σας έλειψε περισσότερο κατά τον καιρό της πανδημίας;

Φυσικά το να παίζουμε ζωντανά αλλά και σε μεγάλο βαθμό η ανθρώπινη επαφή.

- Η απομόνωση επηρέασε τη δημιουργικότητα σας; Ήταν παραγωγική εποχή για εσάς ως καλλιτέχνες;

Σίγουρα ήταν πολύ δημιουργική περίοδος. Δεν μας επηρέασε αρνητικά σε αυτό το κομμάτι. Μας έδωσε το χρόνο να δουλέψουμε πάνω σε νέα μουσική και να βρούμε τρόπους και να δημιουργήσουμε και να προωθήσουμε το έργο μας όπως για παράδειγμα με κάποια virtual reality shows.

- Υπάρχουν σχέδια για ένα νέο δίσκο;

Η αλήθεια είναι πως δουλεύουμε έναν αυτή την περίοδο. Μέσα στο νέο έτος, θα ανακοινωθεί και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

- Τι να περιμένουμε λοιπόν από τη συναυλία σας στην Αθήνα;

Σίγουρα ως headliners αυτή τη φορά θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον setlist. Μπορείτε να περιμένετε πολύ πάθος, αλληλεπίδραση και φυσικά rock 'n roll στη σκηνή!

- Ένα μήνυμα για τους Έλληνες fans;

Πάει πάρα πολύς καιρός που δεν είδαμε ο ένας τον άλλο. Τα λέμε πολύ σύντομα στην πανέμορφη χώρα σας. Ανυπομονούμε να ροκάρουμε μαζί!

- Ποιο τραγούδι θα τους αφιερώνατε;

Το "Stand My Ground". Μας «σταθήκατε» τόσο καιρό όσο μας περιμένατε. Επιτέλους επιστρέφουμε!

Η μπάντα, στις 8 Ιουλίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι της "Don't Pray for Me", διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες: https://wt.lnk.to/dpfm