Αμερικανίδα φρίκαρε με τη νεκροψία για τον θάνατο του γιου της, μετά τη «διαβολοβδομάδα» των Πεζοναυτών

Newsroom
Αμερικανίδα φρίκαρε με τη νεκροψία για τον θάνατο του γιου της, μετά τη «διαβολοβδομάδα» των Πεζοναυτών
Η μητέρα μιλάει για «δολοφονία» και θέλει να δει τους υπεύθυνους της εκπαίδευσης στη φυλακή…

Δεν μπορούσε να τα χωρέσει ο νους της, τα όσα διάβαζε στη νεκροψία του γιου της, η Ρετζίνα Μιούλεν, η οποία έχασε τον 24χρονο πεζοναύτη της, μία εβδομάδα αφότου έβγαλε την «διαβολοβδομάδα» στο US Navy SEAL!

Ο 24χρονος Κάιλ πέθανε τον περασμένο Φεβρουάριο από πνευμονία στο νοσοκομείο Sharp Coronado στην Καλιφόρνια και πλέον, η μητέρα του, έχοντας στα χέρια της την επίσημη νεκροψία για τον θάνατο του γιου της, λέει πως είναι «τρομοκρατημένη» ύστερα από τα όσα πέρασε ο γιος της.

Η Ρετζίνα ζητά να τεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι υπεύθυνοι της τρομακτικής εκπαίδευσης του γιου της, κατά τη διάρκεια της «διαβολοβδομάδας». Αποκάλεσε τη συγκεκριμένη πρακτική «ντροπή για τη χώρα», ενώ αναμένει και τα αποτελέσματα της έρευνας από την Εγκληματολογική Ανακριτική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Η Ρετζίνα μάλιστα είπε ότι τους θέλει «όλους στη φυλακή» και συμπλήρωσε πως «δεν θα μπορέσει ποτέ να εργαστεί ξανά στο Ναυτικό» αφού ο γιος της πέθανε υπό την επίβλεψή τους. Επεσήμανε μάλιστα πως αυτό είναι «σαν δολοφονία για μένα και κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται» που πέθανε ο 24χρονος γιος της.

Σύμφωνα με το Stripes λοιπόν, η έκθεση της νεκροψίας αναφέρει ότι ο Κάιλ είχε ολοκληρώσει την «διαβολοβδομάδα» και τον φρόντιζε «μη ιατρικό προσωπικό, ώστε να τον βοηθήσει να καλύψει τις βασικές του ανάγκες». Περιγράφει πώς ο 24χρονος «ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι τις περισσότερες φορές» καθώς «δεν μπορούσε να σταθεί και να περπατήσει μόνος του». Φέρεται επίσης να έβηχε μεγάλες ποσότητες αίματος.

Η Ρετζίνα περιέγραψε πώς ο γιος της, της είχε μιλήσει τον περασμένο Αύγουστο για «κακομεταχείριση» κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και ότι ενώ μιλούσαν σε facetime τον περασμένο, το πρόσωπό του ήταν «πρησμένο». Θυμήθηκε επίσης ένα τηλεφώνημα με τον γιο της την ημέρα που ολοκλήρωσε τη «διαβολοβδομάδα», λέγοντας πως δεν τον άκουγε καθόλου καλά.

Η ξακουστή «Hell Week» έχει σχεδιαστεί για να ωθήσει τους υποψηφίους για τα Navy SEAL στα «σωματικά και πνευματικά τους όρια». Περίπου ένας στους πέντε υποψήφιους τα καταφέρνει μέσω της εξαντλητικής εκπαίδευσης να περάσει, ενώ σύμφωνα με το NBC News, έως και 17 υποψήφιοι έχουν χάσει τη ζωή τους σε εκπαιδευτικά ατυχήματα τις τελευταίες δύο δεκαετίες.