H Sony παρουσίασε την σειρά gaming ακουστικών και οθονών INZONE (vid)

H Sony παρουσίασε την σειρά gaming ακουστικών και οθονών INZONE (vid)
Επέκταση για τη γνωστή μπράντα και σε δύο νέες κατηγορίες προϊόντων.

Η Sony ανακοίνωσε τη σειρά gaming ακουστικών και οθονών INZONE, οι οποίες στοχεύουν κυρίως στους PC gamers. Τα INZONE monitors προσφέρουν υψηλή ανάλυση και HDR εικόνα, ενώ τα ακουστικά υψηλή ποιότητα κατασκευής και 360 Spatial ήχο.

Το INZONE M9 gaming monitor προσφέρει ανάλυση 4Κ, HDR και υψηλό contrast με Full Array Local Diming για την καλύτερη απόδοση μαύρου και λευκού χρώματος. Ακόμη, υποστηρίζει 144Hz refresh rate, IPS και 1ms GtG (Gray το Gray). Το INZONE M3 από την άλλη προσφέρει υψηλό refresh rate στα Full HD 240Hz με 1ms GtG (Gray το Gray) και τεχνολογία VRR.

Sony_Inzone

Χάρη στη μοναδικά σχεδιασμένη βάση τους, οι παίκτες μπορούν να το τοποθετήσουν με άνεση στο γραφείο τους, ευθεία ή και υπό γωνία, ενώ έχουν και αρκετό χώρο για να βάλουν και σχετικά περιφερειακά ακριβώς μπροστά στα χέρια τους. Ακόμη, με τη χρήση του Auto KVM Switch (Auto USB Hub Switch), τα INZONE gaming monitors μπορούν να ελέγξουν έως και 2 PCs με ένα σετ πληκτρολογίου, mouse και headset. Τέλος, προσφέρουν ακόμη FPS Game Picture Mode και Black Equalizer.

Σε ό,τι αφορά τα ακουστικά, έχουμε τρία νέα INZONE gaming headsets. Τα ασύρματα INZONE H9 (με μπαταρία 32 ωρών) και INZONE H7 (με μπαταρία 40 ωρών) και το ενσύρματο INZONE H3. Και τα τρία προσφέρουν ένα εύκαμπτο μικρόφωνο με λειτουργία mute, αλλά και υποστήριξη για 360 Spatial Sound της Sony που ενεργοποιείται μέσα από το INZONE Hub PC software. To εσωτερικό τους τμήμα είναι μαλακό για πολύωρη χρήση, ενώ το INZON H9 προσφέρει και απομόνωση εξωτερικού θορύβου με την ίδια τεχνολογία Dual Noise Sensor που βλέπουμε και στην κορυφαία σειρά ακουστικών της 1000X.

Sony_Inzone

Τα νέα προϊόντα είναι ιδανικά για χρήση και για το PlayStation 5. Το INZONE M9 monitor προσφέρει Auto HDR Tone Mapping για αυτόματο σετάρισμα με το που έρχεται σε επικοινωνία με την κονσόλα σε επίπεδο HDR περιεχομένου, ενώ αλλάζει αυτόματα ανάμεσα σε Cinema Mode και Game Mode, ανάλογα με το περιεχόμενο που αναπαράγει η κονσόλα. Τα INZONE H9 και INZONE H7 προσφέρουν on-screen ενδείξεις για να μπορούν να βλέπουν οι χρήστες και σχετικές ενημερώσεις στην οθόνη τους για κάθε αλλαγή που πραγματοποιούν σε ρυθμίσεις. Μέσα στα χαρακτηριστικά που υποστηρίζουν είναι και Tempest 3D AudioTech, για ακόμη καλύτερη περιφερειακή απόδοση κάθε εφέ και μουσικού θέματος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές
INZONE M9 Gaming Monitor
- Διαγώνιος 27 ιντσών
- Ανάλυση 4K με υποστήριξη VRR, High Contrast και Full Array Local Dimming
- DisplayHDR 600 Certification
- Έως 144Hz refresh rate
- IPS
- Τιμή: €1099
- Διαθεσιμότητα: Καλοκαίρι 2022

INZONE M3 Gaming Monitor
- Διαγώνιος 27 ιντσών
- Ανάλυση Full HD με υποστήριξη VRR
- DisplayHDR 400 Certification
- Έως και 240Hz refresh rate
- Τιμή και διαθεσιμότητα αναμένονται μέσα στη χρονιά

ΙΝΖΟΝΕ Η9 Wireless Gaming Headset
- Ασύρματο σετ ακουστικών
- Active Noise Cancellation
- 360 Spatial Sound for Gaming
- Μπαταρία διάρκειας 32 ωρών (10 λεπτά φόρτισης προσφέρουν έως 1 ώρα λειτουργίας)
- Τιμή: €300

ΙΝΖΟΝΕ Η7 Wireless Gaming Headset
- Ασύρματο σετ ακουστικών
- 360 Spatial Sound for Gaming
- Μπαταρία διάρκειας 40 ωρών (10 λεπτά φόρτισης προσφέρουν έως 1 ώρα λειτουργίας)
- Τιμή: €230

INZONE H3 Gaming Headset
- Ενσύρματο σετ ακουστικών
- 360 Spatial Sound for Gaming
- Τιμή: €100