Huawei Freebuds Pro 2: Ανακοινώθηκαν και προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις

Huawei Freebuds Pro 2: Ανακοινώθηκαν και προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις
Στο πλαίσιο του event της Κωνσταντινούπολης που έλαβε χώρα μέσα στην εβδομάδα.

To Gazzetta βρέθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε στην Κωνσταντινούπολη, καλεσμένο της Huawei, για να παρακολουθήσει από κοντά μια ειδική εκδήλωση για το νέο lineup της εταιρείας (με βασικό πρωταγωνιστή το Huawei Matebook D16) αλλά και για να γνωρίσει από κοντά τα νέα ακουστικά της εταιρείας.

Τα Huawei Freebuds Pro 2 είναι το επόμενο μοντέλο της γνωστής εταιρείας και αποδεικνύει πως συνεχίζει με επιτυχία τα βήματα προς την απόλυτη απόδοση του ήχου στα αυτιά του χρήστη.

Huawei_event_Istanbul

Τα Freebuds Pro 2 είναι η συνέχεια των Freebuds Pro και έρχονται με βελτιωμένη ακύρωση θορύβου (ANS) στα 47db, αλλά και με δυνατότητα επιλογής επιπέδου που λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός από τον ίδιο τον χρήστη. Προσφέρουν μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων και μία συστοιχία τριών μικροφώνων για ακόμη πιο καθαρή μεταφορά της φωνής.

Καταγράφουν τη φωνή του χρήστη με βελτιωμένο τρόπο για να ολοκληρώνονται οι τηλεφωνικές κλήσεις με επιτυχία, ασχέτως του που βρισκόμαστε, ενώ μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα σε πολλαπλές συσκευές για ταυτόχρονη χρήση σε αυτές.

Δηλαδή, θα μπορείτε να βλέπετε ταινία στο tablet σας και στη συνέχεια να δεχτείτε κλήση στο κινητό σας τηλέφωνο και να απαντήσετε χωρίς καν να χρειαστεί κάποια ιδιαίτερη ενέργεια από πλευράς σας.

Huawei_event_Istanbul

Ο ήχος αποδίδεται άριστα με τη βοήθεια της Devialet, ενώ αξίζει ακόμη να σημειώσουμε πως τα ακουστικά προσφέρουν έως και 30 ώρες διάρκεια ζωής με τη χρήστη της θήκης μεταφοράς.

Με μία μόνο φόρτιση προσφέρεται λειτουργία 4 ωρών με ενεργοποιημένο το ANC και 6,5 ώρες με απενεργοποιημένη την εν λόγω λειτουργία.

Οι διάφορες εντολές δίνονται με την αφή στο εξωτερικό τους τμήμα και κάτι εξίσου σημαντικό είναι πως είναι ανθεκτικά σε νερό και ιδρώτα, καθώς είναι πιστοποιημένα κατά IP54.