Το χρονικό της έντασης στα MAD awards: Tο ξύλo, οι μπράβοι, η Παλιοσπύρου στη σκηνή και η Παπαρίζου που «φυγαδεύτηκε» (vids)

Newsroom
Το χρονικό της έντασης στα MAD awards: Tο ξύλo, οι μπράβοι, η Παλιοσπύρου στη σκηνή και η Παπαρίζου που «φυγαδεύτηκε» (vids)
Αδιανόητες εικόνες στα MAD video music awards 2022 με τους τράπερ Snik και Light να πιάνονται στα χέρια.

Απίστευτες σκηνές εκτιλύχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (22/6) στα MAD video music awards 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwo Do, στο Παλαιό Φάληρο.

Συγκεκριμένα, οι τράπερ Light και Snik πιάστηκαν στα χέρια και στην συνέχεια ενεπλάκησαν κι άλλα άτομα, από την προσωπική ασφάλεια των τραγουδιστών.

Το χρονικό του επεισοδίου

Οι δυο τράπερ πιάστηκαν στα χέρια, με την εκδήλωση να διακόπτεται δυο φορές. Την πρώτη φορά διεκόπη για αρκετή ώρα ενώ την επόμενη για 15-20 λεπτά.

Την δεύτερη φορά η Έλενα Παπαρίζου ετοιμαζόταν να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου και ξαφνικά όσοι ήταν στο στάδιο, είδαν να ξεκινάει μια ένταση ξανά, η οποία γρήγορα μετατράπηκε σε ξύλο με τους τράπερ Light και Snik να «ανταλλάσσουν» μπουνιές και κλωτσιές.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φώναζε από τη σκηνή «όχι βία!» και στη συνέχεια αποχώρησε αναστατωμένη.

Το επεισόδιο έλαβε μεγάλες διαστάσεις καθώς οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας ενεπλάκησαν και οι καλλιτέχνες που ήταν στα διπλανά καθίσματα έτρεχαν έντρομοι.

Ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς όπως και ο Κωνσταντίνος Αργυρός τους έλεγαν από τα μικρόφωνα να σταματήσουν.

Οι θεατές ήταν εμφανώς δυσαρεστημένοι με όσα συνέβησαν και γιούχαραν τους τράπερς.

Η Έλενα Παπαρίζου «φυγαδεύτηκε» και αποθεώθηκε στα social media

Στην συνέχεια η Έλενα Παπαρίζου «φυγαδεύτηκε» ώστε να μην είναι κοντά στο επεισόδιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εικόνες ντροπής με το ξύλο των Light και Snik, δεν έμειναν ασχολίαστες στα social media.

Είναι χαρακτηριστικό πως το # MadVMA22 ήταν πρώτο στις τάσεις του Twitter με όλο τον κόσμο να κράζει τους διοργανωτές και να αποθεώνει την Έλενα Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια είχε το θάρρος να φύγει, φανερά ενοχλημένη με όσα έβλεπε μπροστά της.

Κατά την διακοπή ένας dj έπαιζε μουσική μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η ασφάλεια του Light πέταξε μπουκάλι στο κοινό που αποδοκίμαζε

Την ώρα που η ασφάλεια της διοργάνωσης είχε μπει στην μέση και έχει χωρίσει τις δύο πλευρές, ο Light εν μέσω αποδοκιμασιών από τους θεατές, οδηγήθηκε στα καμαρίνια.

Ένας άνδρας όμως από αυτούς που τον συνόδευαν, καταγράφηκε σε video, να πετάει στο κοινό ένα μπουκάλι.

Το story του Snik μετά το ξύλο

O Snik μετά τον καυγά ανήρτησε ένα instastory στο οποίο κοροϊδεύει τον Light λέγοντας: «Κεντέρη που είσαι ρε;».

H συγγνώμη του Light

Όταν άρχισε ξανά η εκδήλωση, ο Light ανέβηκε στην σκηνή για να τραγουδήσει με το συγκρότημα «Μέλισσες» και το κοινό τον αποδοκίμασε.

Εκείνος ζήτησε συγγνώμη λέγοντας: «Ζητώ συγγνώμη, απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου επιτίθενται να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη, δεν είμαστε κακοί άνθρωποι ούτε θέλαμε να χαλάσουμε την βραδιά. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη».

H συγγνώμη του Snik και η «σπόντα» για τον Light

Στην συνέχεια ζήτησε συγγνώμη και ο Snik, ο οποίος ειρωνεύτηκε τον Light για το σχόλιο ότι «αμύνθηκε». Συγκεκριμένα ο Snik μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κι εμείς θα αμυνθούμε όπως είπε κι ένα φιλαράκι...».

Η κόντρα ανάμεσα σε Snik και Light από το παρελθόν

O Snik και ο Light φαίνεται πως έχουν μια κόντρα εδώ και αρκετό καιρό, αφού στο παρελθόν έχουν κάνει αναρτήσεις και έκαναν λόγο ακόμα και για ραντεβού για ξύλο.

Οι δυο τους, σύμφωνα με τις αναρτήσεις που είχαν κάνει στο Instagram, είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους, όμως ο Snik δεν πήγε, λέγοντας ότι ο Light είχε πάει με 15 άτομα.

Αφού είχαν αντάλλαξει διάφορα instastory με... γαλλικά, ο Snik ανέφερε σε ένα: «Αρχικά να πω ένα συγνώμη επειδή μας ακολουθούνε και μικρά παιδιά για όλο αυτό το clown fiesta που έγινε εχθές στο Instagram. Σίγουρα δεν θέλω να προμοτάρω την βία μέσω του Instagram μου, αλλά και μερικές φορές η υπομονή έχει τα όριά της. Τώρα για σένα LIGHT, πάμε anytime να βάλουμε γάντια, κανονικά με εισιτήριο να βγάλεις και εσύ τα λεφτά σου αφού έχει βαρέσει η ανεργία κόκκινο και να συμφωνήσουμε και το 50% από τα έσοδα να πάει σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό για να βγει και κάτι καλό από όλο αυτό».