Bang & Olufsen Beoplay Portal: Το κορυφαίο brand τώρα και στα gaming ακουστικά

Bang & Olufsen Beoplay Portal: Το κορυφαίο brand τώρα και στα gaming ακουστικά
Η θρυλική Bang & Olufsen προσφέρει ένα νέο της μοντέλο για gamers.

Δεν υπάρχει άνθρωπος της τεχνολογίας και του ήχου που να μην γνωρίζει την Bang & Olufsen, μια εταιρεία που δημιουργεί premium προϊόντα και στοχεύει σε αυτούς που έχουν να επενδύσουν αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά για αυτά. Το Beoplay Portal είναι το νέο της σετ ακουστικών και απευθύνεται στους λάτρεις του gaming.

H νέα έκδοση της σειράς έρχεται πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες του σύγχρονου gamer για να απολαμβάνει δράση σε υπολογιστή και κονσόλες PlayStation και Xbox, αλλά και σε μια φορητή συσκευή όπως ένα κινητό ή ένα tablet. Προσφέρει ένα μεγάλο εύρος συνδεσιμότητας και με το νέο dongle προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία. Η μπαταρία τους μπορεί να προσφέρει έως και 42 ώρες αυτονομίας με μία μόνο φόρτιση.

Ο σχεδιασμός τους παραμένει πιστός στο όραμα της εταιρείας και κερδίζει το βλέμμα από τη στιγμή που θα το βγάλετε από το κουτί του. Φέρει ειδικά μικρόφωνα που ενισχύουν τη φωνή του κατόχου τους, απομονώνοντας εξωτερικούς θορύβους και κάνοντας τους διαλόγους μεταξύ των gamers πιο καθαρούς από ποτέ.

Τα ακουστικά των 40mm προσφέρουν την παραμικρή λεπτομέρεια στον ήχο και εξασφαλίζουν ακριβή αναπαραγωγή κάθε εφέ. Είναι συμβατά και αποδίδουν και Dolby Atmos, για ακόμη μεγαλύτερο βάθος στο περιεχόμενο που το υποστηρίζει.

Το προϊόν απευθύνεται ακόμη και σε όσους θέλουν να απολαύσουν ταινίες ή και μουσική, καθώς συνδέονται εύκολα με υπολογιστές και tablets και μπορούν να προσφέρουν κι εκεί τα πάντα. Μάλιστα, η μπαταρία του Beoplay Portal προσφέρει έως και 42 ώρες λειτουργίας με Bluetooth 5.1 με Active Noise Cancellation ή 19 ώρες ασύρματης λειτουργίας με Active Noise Cancellation.

Θα τα βρείτε σε χρώμα μαύρο ανθρακί, γκρι και μπλε (navy), ενώ δεν θα πρέπει να ξεχαστεί η αναφορά στον αφρό μνήμης που κάνει τα ακουστικά να «κάθονται» άνετα και να προσαρμόζονται στον κάθε χρήστη. Με βάρος 279 γραμμαρίων, τιμή στα €499 και όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τα Bang & Olufsen Beoplay Portal ήρθαν για να μείνουν.